Topkamp i Superligaen, lokalopgør i Premier League og masser af andet er på programmet i weekenden på BetXpert...

Det er primært fodbold der er på programmet i løbet af denne weekend på BetXpert, men selvom der i skrivende stund ikke er analyser på tennis, ishockey eller håndbold kan det stadig nå at komme.

Vi sparker weekenden i gang lørdag kl. 13.30 med det første af Tommy Shearers to tips fra Danmarksserien, men blot et kvarter senere går vi op på et lidt højere niveau når der er lokalopgør i Beatles-byen. Everton tager imod Liverpool på Goodison Park og der er ikke bare tre points på spil - men også den vigtige håneret. Nikolai Pedersen har fundet værdi i et spil på at begge hold kommer på tavlen til odds 1,91.

Kl. 16 går det løs med både Premier League og Championship (fra vores tilbagevendte ekspert Janus Bødker) fra England, to tips af Jonas Germannsen til det skotske 2. divisionsopgør mellem Arbroath og Cowdenbeath samt et tip fra den næstbedste spanske række mellem nedrykkerne Deportivo La Coruña og Guadalajara, hvor Martin Knudsen har fundet værdi i hjemmesejren.

Lørdag aften står den på tysk, fransk og brasiliansk fodbold inden der for natteravnene er et tip til WBC Diamond-titelkampen i mellemvægt mellem Sergio Martinez og Darren Barker.

Søndagen står primært i Superligaens tegn - kl. 14 er der spilstop på et sæsonspil mellem to af forhånsdfavoritterne til at hente medaljer, FCM og OB, hvor Frank Pilantra har fundet værdi i et spil på at midtjyderne slutter øverst i tabellen.

Brøndby-Lyngby tørner sammen på Brøndby Stadion kl. 16 og her har Nikolai Pedersen fundet værdi i et spil på at begge hold scorer - to timer senere er der topkamp i Parken når FCK tager imod nr. 2, AGF, og her satser Nikolai til gengæld på en målfattig affære.

I Italien tager hjemmestærke Palerm imod oprykkerne fra Siena, og her har Mark Mameli fundet værdi i hjemmesejren.

Søndag aften har Frank Pilantra to tips ude - et sæsontip fra den argentinske Apertura og et tip til det brasilianske Serie A-opgør mellem Sao Paulo og Flamengo.

Mere i vente...

Ovenstående er hvad vi har at byde ind med i skrivende stund - mere vil komme til. Analyser af de øvrige Superliga-kampe vil komme til, og masser af andre kampe vil også blive dækket.

Og for de, som vil se andet end fodboldtips: Intet er her og nu på trapperne fra andre sportsgrene - men mon ikke nogle af vores eksperter finder noget at byde ind med? (OPD.: Vores ishockey-mand, Mike Larsen har kort efter udlægningen af dette budt ind med tips til lørdagens AL-Bank Liga-runde, herunder en lille bombe til odds 8 i kampen mellem SønderjyskE og Herlev)