Denne weekend byder bl.a. på Manchester-derby og en tidlig start på vinteren i form af Nicolai Kristensens vintersportstips.

Lørdag: Målscorerspil og tysk overraskelse

Dagen i dag er bettingmæssigt i fuld gang, men du kan stadig nå at springe på. Fra klokken 13 sparkes der igang når Cottbus tager imod Greuther Fürth i den næstbedste tyske række.

I Bundeligaen er der kick-off klokken 15.30 og her kan overraskelsen lure når Ståle Solbakkens FC Köln gæster de tyske mestre Borussia Dortmund. Hjemmeholdet har været på en hård og bekymrende tur til Grækenland i midtugens Champions League mens Köln og Podolski er i fremragende form. Vi forsøger os med et langskud på DNB Köln (penge tilbage ved X) til odds 9,15.

Senere på eftermiddagen har vi en række målscorerspil i både England og Italien. Hos Aston Villa har Gabriel Agbonlahor været i stærk form og odds 3,45 på at han scorer mod West Bromwich anbefales herfra.

I Italien har Steffen de Vries fundet værdi i to sæsonbaserede målscorerspil; Zlatan Ibrahimovic til at score flere mål end Diego Milito (DNB) og Pablo Osvaldo som topscorer i Serie A til høje odds 25!

Søndag: Premier League-topkamp og vinterfidus

Søndag formiddag byder på et sæsonspil til World Cuppen i styrtløb. Kong Vinter aka Nicolai Kristensen har et tip ude på, at Aksel Lund Svindal slår Didier Defago samlet. Nicolai havde også et par tips ude til lørdag morgen og vil løbende komme med flere nu hvor vintersporten så småt begynder igen.

I Premier League er der flere spændende kampe, men den altoverskyggende er naturligvis topbraget - og lokalopgøret - mellem Manchester United og Manchester City. Begge hold har fået en flot start på sæsonen og Jesper Ambrosius anbefaler et spil på étmålssejren til De Røde Djævle.

Der er selvfølgelig også en masse andet på BetXpert i løbet af weekenden - indtil videre har vi tips ude til dansk, italiensk, engelsk, tysk, spansk, fransk og brasiliansk fodbold samt ishockey, tennis og altså vintersport. 

Kig ind forbi løbende - flere analyser er på vej!