Den sidste weekend ved OL byder på bl.a. fodboldfinale og atletik. Superligaen er nået til femte runde, mens der er ligastart i bl.a. Frankrig...

Et fornemt OL 2012 på BetXpert (113,7% tbp over 64 tips) nærmer sig sin afslutning. Den afsluttende weekend byder på bl.a. finale i fodboldturneringen mellem forhåndsfavoritterne fra Brasilien og Mexico (se analyse og tip her).

Atletik er der naturligvis også masser af, og vi har på nuværende tidspunkt et enkelt tip klar til lørdagen, hvor herrerne skal fordele medaljerne i spydkast - her har Nicolai Kristensen fundet værdi i et spil på norske Andreas Thorkildsen; se Nicolais analyse og tip her.

Husk at du kan se hvad der er på programmet i London her på BetXpert: http://www.betxpert.com/ol-2012-program

Fransk ligastart

Mens OL-turnerningen runder af, så er opstarten i de europæiske fodboldligaer så småt blevet indledt. Denne fredag sparkes sæsonen i gang i den bedste franske række - og vi kan byde på både optakt til sæsonen og tip til sæsonpremieren mellem Montpellier og Toulouse.

Vi kan også byde på to sæsonspil. Lørdag er der spilstop på et spil, der går på hvor mange mål Lilles Túlio de Melo får scoret - Jens Bøye har fundet værdi i at det ikke bliver til mere end 12 scoringer; se tippet her. Søndag er spilstop for et spil på hvem der bliver Marseilles ligatopscorer - her satses på André-Pierre Gignac til velbetalte odds 6,00.

Den bedste franske række starter op, men i den næstbedste række er de nået til tredje spillerunde, og her har René Petterson fundet et spil til fredag aftens opgør mellem oprykkerne GFCO Ajaccio (ikke at forveksle med Ligue 1-mandskabet AC Ajaccio) og Arles-Avignon, og har fundet værdi i et +0,25-handicapspil på gæsterne. Find analysen og tippet her.

Superliga - 5. spillerunde

Den danske Superliga har været i gang i en måned, og over de kommende dage er det femte spillerunde, der skal afvikles. Efter midtugens succesfulde europæiske eventyr skal både FCK og Horsens forsøge at fortsætte de gode takter når de søndag skal i aktion foran hjemmepublikummet.

FCK tager søndag aften imod AGF - et opgør, der de seneste fire gange er endt uafgjort - og her har vi to tip klar; til spillere med hang til højoddsere har Mike Larsen udlagt et spil på AGF DNB, mens Frank Pilantra har set sig lun på at tendensen med målfattige opgør fra de seneste møder (tre gange 0-0, én 1-1) fortsætter og anbefaler Under 3 mål.

Lørdag skal de forsvarende mestre fra FCN i aktion mod Silkeborg og her har Uffe Andreasen fundet værdi i et spil på at FCN henter mindst ét point (bemærk, læs kommentarerne til tippet - pga. ændrede odds er det rene 1-tal på nuværende tidspunkt et bedre spil ifølge Uffe).

De øvrige kampe er der på nuværende tidspunkt ikke analyse på, men det vil komme - om der kommer tips til er endnu uvist.

De lavere skotske rækker

I Skotland er der også sæsonstart i de lavere rækker (den bedste række tyvstartede i sidste uge), og vores ekspert i disse lavtprofilerede rækker, Jonas Germannsen, er klar med tips fra to af disse.

Fra den næstbedste række har Jonas fundet værdi i at Livingston på udebane åbner sæsonen med en sejr mod Morten (se analyse og tip her).

Jonas er samtidig dykket ned i 3. division til et opgør mellem to hold, der ikke havde en tilfredsstillende sæson sidste år - nedrykkerne fra Stirling Albion (to nedrykninger i træk), og Annan Athletic, der havde satset på oprykning. En sejr til gæsterne til odds 3,30 vurderes som velbetalt.