I anledning af Vuelta a España har BetXpert oprustet på cykelfronten; vi har hyret to ekstra eksperter til at supplere Esben Billum og Mikkel Condé.

De to nye pedalkyndige er Jacob Nordestgaard og Jesper Sørensen. De to sydjyder er blot 18 og 19 år, men besidder ikke desto mindre stor indsigt i cykling og betting. Hvad cykel-indsigten angår, er den blevet demonstreret i to særdeles kompetente optaktsartikler, til Giro d´Italia (ved Jesper, en freelance-opgave før han blev hevet ind i ekspertpanelet) og Vueltaen (ved Jacob).

Og hvad betting-næsen angår, er det nu op til deres analyser og tips at vise at den fungerer. Jacob kvalificerede sig til ekspertpanelet via sine tips i brugertip-sektionen (brugernavn: "Extreme"). Jesper via sin Giro-optakt og sine brugertips (brugernavn: "JG7")

Tip til dagens etape

Jacobs tips kan følges på denne side (husk at skrive dig på mailinglisten - så du får et praj når nye tips lægges på).

Jespers på denne (hvor der lige nu ligger et tip til fredagens Vuelta-etape; spilstop kl. 13:05).

Esben og Mikkel er stadig i panelet - og skal også nok løbende komme med tips, selv om det af og til kniber med tiden (Esben leverede to tips til torsdagens Vuelta-etape).

Flere nye eksperter

BetXpert har også oprustet på andre fronter - siden sommerferien har vi tilknyttet i alt seks nye eksperter. Ud over de to nye cykelfolk, drejer det sig om eksperter udi trav samt de spanske, italienske og hollandske fodboldligaer.

Vi skal nok slå mere på tromme for disse folk når de kommer med deres første eksperttip, men i første omgang kan vi da linke til deres sider:

Trav: Søren Aaen.

Spanien, La Liga: Peter Gram.

Italien, Serie A: Allan Sharma.

Holland, Æresdivisionen (samt af og til dansk 2. division): Mikkel Vilfort.

Det kan også nævnes at Peter Seeberg, mangeårig NHL-ekspert her på siden, er tilbage efter en pause; han udfylder hullet efter Kasper Berg der har valgt at stoppe efter halvandet år hvor han bidrog med fremragende analyser og ditto tilbagebetaling.