Danmark spiller lørdag aften sin anden kamp ved VM i kvindehåndbold i Spanien. Lørdagens modstander er Congo, og BetXpert giver dig her forskellige odds på Danmark - Congo.

Danmark åbnede VM torsdag aften med en kamp mod Tunesien, og den blev vundet i sikker stil med 34-16. Den store historie fra kampen var imidlertid trist for Danmarks vedkommende. I begyndelsen af anden halvleg blev profilen Mia Rej desværre alvorligt skadet, da Mette Tranborg tilfældigt væltede ind i hende efter at have sendt et skud af sted, og Odense Håndbold-spilleren skreg smerten ud med det samme, så det tydeligt kunne fornemmes, hvor slemt det var. Rejs holdkammerater var også tydeligt berørte af situationen, der formentlig kommer til at holde Rej ude i lang tid. Jesper Jensen har derfor valgt at indlemme Michala Møller fra Team Esbjerg i truppen. 


Congo mødte Sydkorea i deres første VM-kamp torsdag, og her blev det til et nederlag på 23-37. Congos topscorer i opgøret blev fløjspilleren Joséphine Nkou, der til dagligt er holdkammerat med danske Nadia Offendal i klubben Paris 92, der spiller i den bedste franske række. Nkou kom på tavlen fem gange mod Sydkorea.

Odds på Danmark - Congo

Herunder finder du de bedste odds på Danmark - Congo. Kampen starter lørdag aften klokken 20.30, og du kan se kampen direkte på DR1 eller DRTV. Du har også mulighed for gratis livestream af Danmarks VM-kampe samt alle de øvrige ved slutrunden. Det kan du læse mere om her

Hvem vinder kampen (Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-16,5 mål) 1,79
Congo (+17 mål) 2,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 52,5 mål 1,88
Under 52,5 mål 2,05
Over 53,5 mål 2,11
Under 53,5 mål 1,85

Odds på Danmark - Congo er senest opdateret fredag den 3. december klokken 10.38. 

Spil på Danmark - Congo hos Marathonbet

Der venter formentlig endnu en dansk storsejr lørdag aften, hvor Jesper Jensens landshold skal møde Congo i Gruppe F ved VM i Spanien. Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du læse dem alle her

Danmark spiller alle sine gruppekampe i Palau d'Esports de Granollers i Granollers, og her er der rigtig koldt at være. Det blev et samtaleemne allerede inden kampen mod Tunesien, hvor spillerne talte om, at det gjorde ondt at trække vejret dybt ifølge fløjspilleren Emma Friis.

Efter sejren mod Tunesien fortalte Trine Østergaard til TV 2 Sport, at det da heller ikke var ret sjovt. 

- Der er meget koldt. Det er faktisk ikke ret sjovt, men det tager vi med i tasken, og så bliver det ikke en ting, der skal påvirke os, fortalte Østergaard til TV 2 SPORT efter kampen.

Fløjspilleren sagde dog også, at det var blevet bedre siden holdets første træning i hallen.

Der skal dog gøres endnu mere. Per Bertelsen er turneringsansvarlig i IHF, og han fortæller til TV 2 Sport, at der skal findes en løsning på temperaturforholdene i hallen, hvor Danmark spiller.

I kampen mod Tunesien blev stregspilleren Kathrine Heindahl dansk topscorer i opgøret med seks mål, og hun brugte også blot seks afslutninger på at nå det målantal. Det var i øvrigt også Heindahl, der åbnede scoringen mod tuneserne efter et minut og 24 sekunder spil. Danmark gik til pause med en føring på 16-8, og i anden halvleg lykkedes det altså at score yderligere 18 gange, mens Tunesien fandt vej til nettet otte gange, ligesom de gjorde det i første halvleg.

Danmark og Congo mødte senest hinanden ved VM i 2009, og dengang vandt Danmark med 37-24. 
 

Rej-skade et slag for holdet

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, lægger ikke skjul på, at skaden til Mia Rej får betydning for kvindernes medaljedrømme. 

- Det får en stor betydning. Hun er afgørende for det danske angrebsspil, hvor jeg spåede hende en stor rolle ved VM, siger Mads Madsen og fortsætter:

- Lige nu tror jeg også, at det psykiske spiller en stor rolle, da vi så et ramt dansk landshold i torsdagens kamp.

Eksperten forventer desuden endnu en dansk storsejr i lørdagens kamp mod Congo.

- Kampen mod Congo bliver nok en mærkelig omgang. Vi møder et hold og en spillestil, som vi ikke er vant til at møde. Det bliver igen en storsejr til Danmark, hvor det vigtigste igen er at undgå skader, fortæller Mads Madsen.

Livestream Danmark - Congo gratis

Hos bet365* kan du livestreame Danmark - Congo gratis. For at kunne se med hos bet365*, kræver det, at du har en enkelt øre stående på din konto hos bookmakeren. Du behøver ikke at spille på kampen for at kunne se Danmark - Congo hos bet365*, og du kan desuden også se alle de øvrige kampe fra VM i damehåndbold 2021 hos bet365*