Så er det endelig blevet tid til VM i fodbold, og her på BetXpert er vi selvfølgelig klar med en konkurrence til jer brugere. I alt er der præmier for 30.000 kroner over fire runder, og præmierne er sponsoreret af Betfair Sportsbook*

Overrasker Saudi-Arabien i åbningskampen? Kommer Costa Rica lige så overraskende langt som ved VM for fire år siden? Eller skuffer nogle af forhåndsfavoritterne? Kan du lure nogle overraskelserne og ramme nogle høje odds, så har du mulighed for at vinde freebets til Betfair Sportsbook* i BetXpert VM-konkurrence. 

Torsdag den 14. juni kl. 17.00 fløjtes VM endeligt i gang, når værterne fra Rusland møder Saudi-Arabien. Årets største sportsbegivenheden varer derefter den næste måneds tid, hvor verdens bedste spillere og landshold kæmper om at blive verdensmestre. Gruppespillet byder på flere storopgør, når blandt Portugal møder Spanien og England møder Belgien. Og så er VM-slutrunden også et gensyn med det danske landshold, der har været ude af VM-varmen siden den skuffende indsats ved VM 2010 i Sydafrika. 

I anledningen af VM 2018 har vi på BetXpert lanceret en VM-konkurrence, hvor der er freebet-præmier for en samlet værdi af 30.000 kroner sponsoreret af Betfair Sportsbook*.

Held og lykke i VM-konkurrencen!

Sådan deltager du i BetXperts VM-konkurrence

I BetXperts VM-konkurrence har du 100 enheder til rådighed i hver runde, som du skal tippe på mindst 5 kampe med et maksimum på højest 20 enheder per kamp. Til hver kamp under VM-slutrunden er det muligt at spille på 1X2 og på over/under 2,5 mål. Vundne enheder kan ikke sættes i spil igen, og man har således i alt 100 enheder at tippe for. Det er vigtigt, at man omsætter for alle 100 enheder, da man ellers ikke vil komme i betragtning til præmierne. 

For hvert rigtigt tip optjener man point. Ved hver rigtigt tip for man point for, hvad der tilsvarer nettogevinsten på tippet (odds x indskud minus indskud). Et tabt tip giver minuspoint tilsvarende det antal enheder, der blev tippet for. Oddsene hentes fra konkurrencens sponsort, Betfair Sportsbook*, og de justeres løbende alt efter oddsudviklingen hos Betfair Sportsbook*.

Deltagelse er åben for alle, der på deltagelsestidspunktet er 18 år uanset bopælsland. Man må kun deltage med én brugerprofil per person, og det er gratis at deltage. Det er også muligt at deltage, hvis man misser en eller flere runder, men i hver runde skal der altså tippes for 100 enheder, hvis man vil have muligheden for at vinde præmier. De fulde regler for BetXperts VM-konkurrence kan læses her.

Du kan afgive dine tips i BeXperts VM-konkurrence her

VM-konkurrence: Præmier

I hver runde er præmier til de 15 bedste tippere. Med fire runder giver det i alt 60 præmievindere. Man kan godt vinde præmier i flere runder. Præmierne er ens hver runde, de følger nedenstående model, og de er sponsoreret af Betfair Sportsbook*:

  1. 2.500 kroners freebet
  2. 1.200 kroners freebet
  3. 700 kroners freebet
  4. 600 kroners freebet
  5. 500 kroners freebets
  6. - 15. 200 kroners freebet hver

Freebettet indsættes på ens Betfair* Sportsbook-konto, og det skal spilles til mindst odds 1,50. Det er kun gevinsten fra freebettet, man modtager. For at modtage en præmie skal man altså have en konto hos Betfair Sportsbook*.

Runder i VM-konkurrencen

VM-konkurrencen er inddelt i fire runder, hvor de første tre runder i VM-konkurrencen svarer til de tre gruppespilsrunder ved slutrunden i Rusland. Den sidste runde i konkurrencen strækker sig over hele slutspillet ved VM 2018 - altså fra 1/8-finalen til og med finalen. 

  • Runde 1: 12. juni kl. 17.00 - 19. juni kl. 23.59
  • Runde 2: 20. juni kl. 00.00 - 24. juni kl. 23.59
  • Runde 3: 25. juni kl. 00.00 - 28. juni kl. 23.59
  • Runde 4. 29. juni kl. 00.00 - 15. juli kl. 23.59