Med VMs start regner Expekt*.com med en tidobling i antal væddemål i forhold til en Premier League kamp. For at imødekomme den øgede interesse, tilbyder Expekt* over 50 forskellige væddemål på hver VM-kamp. Der kan spilles på stort set alt mellem himmel og jord.

Premier League og de andre store fodboldligaer i Europa genererer normalt størst omsætning for Expekt*.com, og spilleindustrien som helhed.
Baseret på tidligere erfaringer fra store internationale fodboldturneringer og markedets kraftige vækst, forventer Expekt* en massiv interesse hos kunderne for at spille på VM.

- Vi hilser VM velkommen. Eventen tiltrækker et helt nyt segment af spillere, og de eksisterende kunder forøger deres indsatser bemærkelsesværdigt, udtaler
Per Widerström, director i Expekt*.com.

Øget interesse kræver et bredere spektrum af væddemål.

- Vi tillbyder et langt større og mere varieret udbud af væddemål end normalt, for at efterkomme vore kunders ønsker og behov. At gætte resultatet på en kamp mellem Brasilien og Tyskland er ikke nok, du bliver nødt til at give kunden chancen for at gætte om Ronaldo eller Klose scorer først, hvem der får første hjørne m.m., siger
Per Widerström.

Den omfattende dækning af VM sætter yderligere pres på bettingfirmaerne.

- Det er sjældent, at så mange spillere er så velinformerede som tilfældet er op til VM. Med adgang til nyheder i alle former for medier, kan spillere følge deres hold langt tættere end tidligere. Det giver os en ekstra udfordring, og kræver at vi også er i topform, slutter Per Widerström.