Vores eksklusive VIP SMS tips som blev lanceret for en måneds tid siden, har siden starten vist sig som en ganske god forretning for de brugere der har taget servicen til sig.

Nicolai Bech, som bestyrer VIP SMS, har indtil videre genereret et overskud på præcis 15 enheder, som er skabt på baggrund af blot 26 tips, hvoraf Nicolai har ramt de 16. Dette giver indtil videre en tilbagebetaling for VIP SMS på imponerende 132%. 

Senest ramte Nicolai odds 3,75 på at Liverpool i dagens kamp mod Newcastle fik over 20 skudforsøg. Et odds der iflg. Nicolai burde have ligget omkring 2,50, og dermed indeholdt massiv værdi. Dagens træffer var Nicolais 5. i træk, så formen er god forud for en midtuge der byder på bl.a. returkampe i Champions League semifinalerne.

Stort overskud til abonnenterne
Har man fulgt samtlige Nicolais tips siden starten, og sat fx. 200 kr. på hvert tip, ville man allerede nu efter godt og vel en måned stå med et netto-overskud på 3000 kr. Dét vel at mærke for en udgift på blot 17 sms'er á 6 SMS klip (svarende til ned til 6 kr. pr. stk.). Fratrækker man denne udgift, står man immervæk stadig med et overskud på godt og vel 2900 kr.

Det bemærkes, at grunden til at de hidtidige 26 tips "kun" har kostet klip for 17 sms'er, er at vi i vores service ofte sender flere tips samlet i én sms besked, modsat andre lignende sms tips services, hvor hvert tip koster.

Læs mere om VIP SMS og hvordan du kan få del i Nicolais fede tips på http://www.betxpert.com/ekspert/vip/  

VIP SMS - sådan abonnerer du på de eksklusive tips
VIP SMS er vores eksklusive samling af tips, og er en købespil-tjeneste, hvor grundlaget er specielle tips fra Nicolai Bech, som ikke publiceres andre steder på BetXpert.

Vores VIP SMS service er pga eksklusiviteten prissat til 6 sms klip pr. sms, og for at modtage de allerede ganske indbringende VIP SMS tips, skal man blot købe SMS klip via sin BetXpert profil. Dette kan gøres via kreditkort (VISA, Dankort, MasterCard, mfl.), via ens Moneybookers konto, eller via bankoverførsel.

Pris-strukturen for vores indkøb af sms klip til sin profil er fleksibel, sådan forstået at jo flere klip du køber ad gangen, des billigere er enhedsprisen. Køber du fx. 50 klip, koster de 75 kr. (1,50 kr. pr. stk), men vælger du i stedet at købe fx. 1.000 klip, koster de 1.000 kr. (1 kr. pr. stk). Klip kan købes i 6 forskellige størrelser.

Læs mere om hvordan du køber sms klip på http://www.betxpert.com/user/sms/

Øvrige SMS tjenester
VIP SMS er ikke den eneste SMS tjeneste der tilbydes på BetXpert. Køber du sms klip til din brugerprofil (hvis du har brug for flere end de 3 gratis klip som alle brugere automatisk fik indsat ved lanceringen af vores SMS tjenester d. 1. april), kan du også gøre brug af følgende tjenester:

Brugertips via sms: http://www.betxpert.com/user/sms/users.asp

P2P SMS: http://www.betxpert.com/user/sms/p2p.asp