Det var populært i Danmark at spille på Jonas Vingegaard som vinder af Tour de France 2022. Danske Spil meddelte i aftes, at de har udbetalt for 2,5 millioner kroner i gevinster til danskerne. 

Jonas Vingegaard vandt i går Tour de France 2022. Selvom vi skal helt tilbage til 1996 for at finde den seneste og – indtil nu – eneste tidligere danske vinder af verdens største cykelløb, kom det ikke bag på de danske Oddset-spillere, at vi ville få en dansker til tops i år. 

Det meddeler Danske Spil i en pressemeddelelse søndag. 

Udbetalte gevinster for 2,5 millioner kroner

I pressemeddelelsen fremgår det, at tusindvis af danskere havde spillet på Jonas Vingegaard som vinder af årets Tour de France. Det har nu resulteret i, at den statsejede spiludbyder har udbetalt gevinster for i 2,5 millioner kroner til de danske spillefugle. 

Peter Emmike Rasmussen, oddssætter hos Danske Spil, mener, at danskerne i denne sammenhæng både har spillet med hjernen og hjertet.

- Danskerne har troet på Vingegaard, allerede inden startskuddet for årets Tour lød i København. De havde ham som favorit, selvom vi havde spået ham som toer i løbet. 

- Det viser, at danskerne oddser med både hjerne og hjerte, og de fleste vil naturligvis helst lægge penge på et resultat, de bryder sig om. Vi har oplevet overvældende stor interesse for årets vinderspil, og det betyder, at Vingegaard med den forventede Tour-sejr kan sikre vores dygtige kunder 2,5 million kroner i præmiepenge. 

Lagde ud i odds 7,00

Da Danske Spil kom med deres første odds tilbage i oktober sidste år, kunne du score odds 7,00 på Jonas Vingegaard som Tour-vinder. Da cykelløbet tog sin begyndelse i Danmark i år, var det odds faldet til 5,00. 

Vil du allerede nu spille på næste års Tour de France-vinder hos Danske Spil, er der odds 1,80 på Jonas Vingegaard, som er favorit. Herefter kommer Tadej Pogačar til odds 3,25. Til at runde top-3 af har vi Primož Roglič til odds 10,00.