Sommeren nærmer sig, og hvem kunne ikke tænke sig at nyde det gode vejr over sommeren i en Audi A4 Cabriolet? Dette bliver nu muligt for pokerspillere på Expekt*.com!

Kampagnen er uhyre simpel: Fra d. 15. maj og frem til d. 31. maj deltager alle pokerspillere på Expekt*.com automatisk i en konkurrence om, hvem der vinder flest hænder i cash games. Alle spillere er med, uanset hvilket niveau man spiller på, og alle kan til enhver tid checke sin placering på den samlede rangliste.

I løbet af maj placeres man så, alt efter hvor mange vundne hænder man har, i en GULD, SØLV eller BRONZE-kategori, og hver af disse kategorier spiller en særlig finale i starten af juni, hvor vinderen af hver finale får en to måneders brugsret til en Audi A4 Cabriolet fra midt juni til midt august. Til de sekundære placeringer i disse finaler er der desuden attraktive bonustilbud fra Expekt*.com.

"Flertallet af pokerspillere er som bekendt mænd, og da mange af disse samtidig er glade for biler syntes vi, at et lejemål på en fed cabriolet over sommeren var en oplagt pokerpræmie", udtaler Per Heide fra Expekt*.com
"Samtidig er det muligt at vinde denne unikke præmie uden at satse alt for stort, da alle niveauer tæller med i denne konkurrence, og vi glæder os meget til at kåre vores bedste pokerspillere i maj", slutter Per Heide.

Yderligere information om kampagnen samt regler og betingelser kan findes på Expekt*.com