Super Bowl er en kæmpe begivenhed, der hvert år tiltrækker et kæmpe publikum. 888sport* er på banen med et flot tilbud til nye kunder, der opretter sig.

Det er langt om længe blevet tid til kulminationen på en lang og fantastisk NFL-sæson, når Carolina Panthers denne søndag byder Denver Broncos op til dans i årets Super Bowl.

Bliver det mon Cam Newton, der efter alt at dømme hiver MVP-titlen i hus, der henter karrierens første titel, eller skal den fem-dobbelte MVP-vinder tilføje karrierens anden Super Bowl-titel til CV'et? 

Under alle omstændigheder bliver det endnu en herlig sportsbegivenhed, hvor man allerede før kampen skal tage stilling til adskillige svære valg: Pulled pork-burger eller hotwings? M&Ms eller Skittles? Valgmulighederne er uendelige, og de er fundamentale for en god aften.

Godt oddstilbud til nye kunder

Til kampen er der også massevis af tilbud fra bookmakerne, og ét af disse kommer fra 888sport*, der er klar med boostede odds til nye kunder. Foruden deres normale velkomstbonus, giver de nemlig forhøjede odds på de to hold, såfremt man er ny kunde. 

De giver således odds 4 på Carolina Panthers eller odds 8 på Denver Broncos. Bemærk dog, at man maksimalt kan booste 100 kroner. Spiller du for mere, vil du blot modtage den normale gevinst - såfremt du vinder - for det beløb, der overstiger 100 kroner. 

Super Bowl 50 afholdes i Levi's Stadium i San Francisco den 7. februar, 2016. 

Sådan gør du: