Find din Frikalet og klaphat frem; Kevin Magnussen er tilbage i F1! Renault præsenterede onsdag eftermiddag den hurtige dansker, og bookmakerne har ikke været sene til at reagere på dette. Se en kort gennemgang af bookmakernes odds på danskeren.

Efter et år på sidelinjen er Kevin Magnussen atter bag rattet i motorsportens kongeklasse. Onsdag eftermiddag blev han præsenteret som ny kører for det genfødte, franske hold, Renault. Hans holdkammerat bliver uprøvede Jolyon Palmer, der ikke har kørt F1 tidligere, hvorfor det altså er en ung, uerfaren duo.

Når sæsonen sparkes i gang med det australske Grand Prix 20. marts, vil Renault formentlig ikke blande sig i toppen af feltet. De vil have et enormt stykke arbejde foran sig i deres første F1-sæson med optimering og udvikling af bilen. Ambitionen er dog også klar: 2016 bliver et år i genopbygningens tegn, mens der sigtes efter podieplaceringer inden 2019.

Magnussen får formentlig ikke særlig mange chancer, for at hverken vinde løb eller komme på podiet i den kommende sæson. Ikke kun fordi at holdet ikke er særlig velforberedt til den nye sæson, men også som konsekvens af, at mange hold bør være foran Renault. Man kan således hente odds 300 hos Danske Spil* på, at Magnussen ender som verdensmester i 2016.

Slutter Magnussen i top 10?

Danske Spil* tilbyder dog også odds på mere beskedne udfald. I skrivende stund kan der hentes odds 2,40 på, at Magnussen slutter sæsonen i top 10 i den samlede stilling. I sidste sæson krævede det 59 point (60 i 2014) og det er derfor værd at overveje, hvor mange point det kræver i 2016-sæsonen.

Danske Spil* tilbyder samtidig odds 2,50 på, at han får mindst 61 point. Hvilket af disse to spil, der er mest interessant er en god diskussion. Det kommer til at afhænge af, hvorvidt feltet kommer til at være tættere i år, hvilket vil betyde et højere antal point for at komme i top 10, eller om det bliver domineret af 3-4 hold, der vil høste alle pointene. Der er muligvis god værdi at hente på et af disse spil.

Betsafe tilbyder odds 15 på, at Magnussen henter mindst én sejr i 2016 ud af kalenderens 21 løb, hvilket er til odds 8 hos Danske Spil*. Byd endelig ind med dine tanker om dette odds, da en heldig regnvejrsdag godt kan kaste en overraskelse af sig.

En yderligere interessant, men besværlig special findes hos Betsafe. De tilbyder odds på, hvor mange løb Magnussen kommer til at gennemføre i 2016. De er som følger:

Odds på hvor mange løb gennemfører Magnussen? Odds
21 4,40
16-20 1,60
11-15 7,50
0-10 10,00

I 2015 gennemførte de to kørere for det daværende Lotus-hold, Grosjean og Maldonado, henholdsvis 14 og 11 løb ud af 20. I denne sæson køres 21 løb i alt, så spørgsmålet er, hvor ofte vi kan forvente at se Renaulten rulle over målstregen?

Byd endelig ind med tips og tanker!