Vi havde en god weekend med 41 tip og 127,9% i tilbagebetaling. Vi ramte bl.a. Ronnie Schwartz som målscorer (odds 2,95), X i Everton-Tottenham (odds 3,40) og FCK-FCN over 2,5 mål (odds 1,75).

Oktober blev desværre ikke den store fest, da vi lukkede ned med et lille underskud på -2,44 units efter knap 500 anbefalinger. Men vi er kommet bragende ind i november og har allerede samlet et overskud på 9,54 units.

Ekspertpanelet var yderst produktiv i weekenden og bookmakerne blev angrebet fra samtlige vinkler med tips fra fodbold, håndbold, tennis, ishockey og cykelcross. De ialt 41 weekendtips gav en forrygende tilbagebetaling på 127,9%.

Specielt Superliga-kampen mellem AaB-OB gav et flot overskud, da der både blev hentet et flot odds for en målløs første halvleg og "Over 9,5 hjørnespark", mens det ville have givet fuld hus, hvis det var lykkes for OB at hente point på Nordjyske Arena.

I kan se månedsoversigten her.

Denne uge kommer selvfølgelig til at blive domineret af midtugens Champions League kampe, hvor der venter nogle store kampe mellem Juventus - Real Madrid, Barcelona - Milan, Dortmund - Arsenal, mens FC København får besøg af Galatasaray.