Vi søger en underholdningsglad ekspert, der kan levere artikler om og tips til Vild Med Dans, X Factor, Melodi Grand Prix etc. Er det dig? Fár i blækhuset og send en ansøgning straks.


Danmarks befolkning kan deles i to: Der er dem, der uden blusel og i fulde drag nyder underholdningsprogrammer som Vild Med Dans og X Factor – og så er der dem, der følger med i smug.

Alle har en mening om Thomas Blachmann (Hysterisk eller profetisk? Selvfed eller charmerende?), og alle ved, at Allan Simonsens talent for at spille fodbold er væsentligt større end hans talent for at danse.


Bookmakerne er selvfølgelig klar over interessen, og derfor udbyder de odds på underholdning. Markedet bliver kun mere og mere populært - og bookmakerne har efterhånden en bred vifte af spil.

Skriv fluks

Af samme grund søger BetXpert nu en underholdnings-eksperttipper. En der sluger programmerne (og tabloid-dækningen) og kan formidle sin indsigt i læsbare artikler og overskudsgivende spilforslag.


Foruden Vild Med Dans og X-Factor skal vores ekspert også gerne have styr på Melodi Grand Prix/Eurovision. Og hvad der ellers måtte være af spilbare underholdningsprogrammer.


Er det dig? Så skriv fluks til [email protected] og fortæl hvorfor vi skal vælge dig som vores underholdningsekspert.