Tilsæt en syngende norsk accent, så får man et fint billede af stemningen lige nu i Danmarks kønne naboland. Næh, det er ikke længere bare Drillo og fodbolden, der kan hensætte Norge i den ekstase, der er en blanding af mindreværds-kompleks og forbløffelse over, at man pludselig kan gøre sig gældende i en uvant sportsgren.

Efter sejren over Sverige ved VM i Tunesien, er Norge for alvor i en håndbold-rus - fuldt fortjent, i øvrigt, efter fremragende og optimistisk spil af Kjelling og co. I aften gælder det så kampen om en semifinaleplads, når man møder Spanien i sidste mellemrunde-opgør.

Læs analysen af Spanien-Norge (spilstop 20.15) samt af de tidligere kampe Kroatien-Serbien og Tunesien-Rusland (spilstop 18.15): http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Gå i øvrigt heller ikke glip af Peter Seebergs analyser af svensk ishockey, Alex Christensens trav-tip eller de italienske fiduser fra henholdsvis Serie A (hvorfra Orazio Danzuso har fundet et godt, gult tip) og Serie B (hvor Henrik Posborg har et godt øje til en overraskelse i Genova, når Torino kommer på besøg).

Ishockey: http://www.betxpert.com/ekspert/svehock/
Trav: http://www.betxpert.com/ekspert/trav/#45001
Serie A: http://www.betxpert.com/ekspert/ita/#44979
Serie B: http://www.betxpert.com/ekspert/itab/