Egentlig burde Dansk Håndboldforbund omdøbe kvindeligaen til "World Series"... Ganske som den amerikanske baseball-liga reelt er Verdens bedste og derfor kan tillade sig et så arrogant navn (til slutspillet), så overgås den danske kvindeliga ikke af nogen anden liga i Verden.

Ingen anden liga tæller så mange stjerner eller så højt anlagt et spil. Og ønskede man yderligere bevis, leverede Slagelse varen, da klubben for en uge siden med en fremragende indsats i Skopje vandt Champions League for andet år i træk.

I aften kl. 21:15 møder Slagelse Aalborg DH i DM-finalens andet opgør. Det første opgør, i Brøndbyhallen, endte med en Slagelse-sejr på 33-30, men nu har ålborgenserne hjemmebane og håbet om at fremtvinge en tredje kamp. Det kan dog blive svært mod et Slagelse-mandskab der er i topform (hvis spillerne altså har fået champagne-tømmermændene ud af kroppen...).

Ud over de omtalte stjerner - såsom Popovic, Savic, Hørlykke, Fridirikas, Blanco, Lunde, Deriougina, etc, etc... - er kampen i Gigantium i Aalborg også en dyst mellem Danmarks to mest kontroversielle trænere, hjemmeholdets Christian Dalmose og sjællændernes Anja Andersen. Hvis himmelvendte øjne, skældsord og fuckfingre kunne dræbe, ville hallen i aften ligne en slagmark med utallige dræbte på begge sider!

Ole Kusk - der ramte plet med sit tip på Slagelse-sejr i Skopje (til odds 3,05) - har skrevet en grundig analyse af DM-opgøret og krydret den med diverse tip, herunder forskellige specialspil. Læs, læs! http://www.betxpert.com/ekspert/hb/