Onsdag står i landsholdsfodboldens tegn, dog mest på det venskabelige plan. De rigtigt store slag i VM-kvalifikationen står først om 2½ uge, når der atter afvikles dobbeltrunder i den europæiske kvalifikation, men mange hold bruger denne midtuge til at få spillet sig i form, og der bydes derfor på et par spændende opgør rundt omkring.

I Parken tager Morten Olsens tropper onsdag kl. 20:00 imod England, der især i de bageste rækker er hæmmet af flere afbud. Vil Olsen - som også har skader at tænke på - eksperimentere med opstillingen forud for de vigtige kampe mod Tyrkiet og Grækenland i starten af september? Eller kører han på det sikre? Og hvor langt er England i bestræbelserne på at gøre en markant figur som en af VM-favoritterne?

"Hinsidans" tager vores svenske brødre imod et spændende tjekkisk mandskab, og lidt længere sydpå finder vi endnu et interessant opgør, hvor de tyske VM-værter aflægger Holland et venskabeligt visit i en kamp med stor ære på spil. Lige ved siden af byder Belgien velkommen til de græske europamestre, mens Frankrig, med en tilbagevendt garde af tidligere afhoppere (Makelele, Zidane og Thuram), er klar til en tørn mod det fremstormende afrikanske mandskab fra Elfenbenskysten, der har flere spillere i truppen med dagligt ophold i det franske.

Selvom det er venskabskampene der stjæler billedet, står der også reelle VM-points på spil rundt omkring, ikke mindst på Færøerne, hvor landstræner Henrik Larsens tropper ikke er helt uden chancer i kampen mod Cypern. Også østpå er der spænding i kampen mellem Letland og Rusland, hvor points er livsvigtige for begge mandskaber.

Frem til kickoff i de forskellige kampe onsdag, vil vores landskamp-eksperter melde ind på http://www.betxpert.com/ekspert/lk/ med analyser til et udvalg af onsdagens kampe, bl.a. til kampene Danmark-England, Holland-Tyskland, Makedonien-Finland m.fl.

Brug desuden vores nye TV-guide til at få overblik over hvilke af kampene der kan følges live på TV. Guiden finder du på http://www.betxpert.com/tv.asp og den afslører allerede nu at der er ikke mindre end 11 live-kampe på programmet til i morgen...