Kampagnehistorie: Der er igen Europa League på programmet denne torsdag, hvor det skal afgøres, hvilke hold der går videre til 1/8-finalerne. FCK fik et skidt udgangspunkt i sidste uge, da de i Parken tabte med hele 4-1 til Atletico Madrid, og returopgøret bliver da også uden flere FCK-profiler, der skal spares til et tæt Superliga-program. 888sport* tilbyder nye kunder en fordobling på deres første væddemål på Europa League, hvis der er gevinst, samtidigt med at det stadig er muligt at modtage deres velkomstbonus på 100 % op til 1000 kroner.

Sådan får du fordoblet din gevinst på Europa League

  • Klik her og opret dig hos 888sport (tilbuddet gælder kun for nye kunder). Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Sæt dit første væddemål på mellem 10 - 100 kroner på Europa League til mindst odds 1,50, og så får du fordoblet din gevinst, hvis du vinder på væddemålet. Det kan både være som en single- og multikupon, hvor der indgår mindst et spil fra Europa League.
  • Du kan godt spille for mere end 100 kroner, men så vil resten af gevinsten blive udbetalt til almindeligt odds. 
  • Placerer du mere end et væddemål på samme tid, er du ikke kvalificeret til en fordobling af din gevinst. Din første spillekupon må altså kun indeholde det kvalificerende væddemål. Væddemål, der bliver lukket ved brug af "Cash out", tæller ikke med.
  • Vinder du på dit væddemål, får du fordoblet din nettogevinst. Eksempel: Spiller du for 100 kroner til odds 3,00 og vinder væddemålet, får du 300 kroner retur. Nettogevinsten er her 200 kroner (300 kroner gevinst minus indskud på 100 kroner), og det er den, der bliver fordoblet som en bonus. 
  • Bonus skal gennemspilles mindst 10 gange til minimum odds 1,50 på sportsvæddemål indenfor 60 dage.
  • Regler og vilkår gælder.

Nye kunder hos 888sport* kan også få en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner - og det tilbud gælder også sammen med tilbuddet på Europa League. Velkomstbonussen på dit første indskud kan du læse mere om her. Her er det vigtigt, at du bruger bonuskoden 100BONUS, når du foretager din første indbetaling til 888sport*