Armenien er første forhindring i kvalifikationen til EM-slutrunden i Frankrig´16. Kan Bendtner, Agger og Eriksen sparke Danmark til sejr i Parken?

Morten Olsen og det danske landshold starter på EM-kvalifikationen, når Armenien igen lægger vejen forbi Parken søndag aften.

Der skal hentes revanche for 0-4 nederlaget til armenierne i VM-kvalen, som nok stadig står som største skuffelse i Olsens periode som landstræner.

Men der er banket ny energi og optimisme i den danske lejr med Kasper Schmeichel i buret, en storspillende Christian Eriksen, der har høstet selvtillid og erfaring i Tottenham, og så den hjemvendte Brøndby-general Daniel Agger i forsvaret.

Derudover er det værd at holde et skarpt øje med den unge Pierre-Emile Højbjerg og lad os nu endelig heller ikke glemme Bundesliga-kollegaen Nicklas Bendtner i frontlinjen.

Midtugens testkamp mod Tyrkiet gik jo ikke helt som planlagt eller håbet, men der var nu alligevel også lyspunkter blandt præstationerne.

Mod Armenien er favoritværdigheden da også placeret hos Olsens drenge, men får vi nu også en dansk sejr i denne vigtige kvalifikationskamp?

Søndag 7. september kl. 18:00

Danmark Uafgjort Armenien
1,45 4,50 8,00
Danske Spil
Tipico
Tipico

Danmark sætter kurs mod EM mod Armenien

Oddsætter fra Danske Spil Hans-Henrik Busk Stie ser også positivt på de danske chancer:

"Armenien ser svækkede ud i angrebet uden Yura Movsisyan. Derfor tror vi heller ikke meget på en gentagelse af blamagen i Parken i juni sidste år.

Danmark spillede en stærk 1. halvleg imod Tyrkiet og med forventningen om, at Michael Krohn-Dehli bliver klar, så ser det offensivt godt ud for Danmark. Samtidig fik Armenien en dårlig optakt med 2-0 nederlaget på udebane imod Letland.

Når der samtidig kun er 8 kampe i Danmarks kvalifikationspulje I, er der ganske enkelt ikke råd til et deja vu, som sidstes års nederlag på 0-4 hjemme til Armenien”.

Bomber Bendtner i Parken?

Nicklas Bendtner kæmper for at få karrieren på tilbage på sporet, og han plejer som regel at finde noget specielt frem, når først han spiller i de rød/hvide farver. Wolfsburg-angriberen var ikke med mod Armenien i 0-4 nederlaget sidste år, men der er store forhåbninger til, at Bendtner sender Danmark godt fra startblokken og denne kvalifikation ender med EM-billet til slutrunden i Frankrig.

1. målscorer: Nicklas Bendtner 5,00 Bet365
Nicklas Bendtner scorer i kampen 2,50 Unibet
Nicklas Bendtner scorer ikke i kampen 1,47
Unibet
Over 2,5 Mål                                          2,00
Ladbrokes
Under 2,5 Mål 1,85
Bet365

Scandic-kampagne: Tøffes Tip

Stig Tøfting har fidus til Nicklas Bendtner mod Armenien, og Tøftings Top Tip er derfor, at vi får Bendtner på måltavlen i Parken.

Scandic Bookmakers tilbyder dig et risikofrit spil på mål fra Nicklas Bendtner og refunderer din indsats i form af en bonus, hvis det ikke lykkes for Bendtner at finde vej til netmaskerne.

 • Dette tilbud gælder alle kunder hos Scandic Bookmakers.
 • Placer et væddemål på Tøftings Top Tip og hvis Tøfting ikke får ret, så giver vi dig en bonus.
 • Tøftings Top Tip i denne weekend er at ”Nicklas Bendtner scorer i kampen Danmark v Armenien ”.
 • Placer et væddemål på at Nicklas Bendtner scorer i kampen Danmark v Armenien og hvis ikke at dette sker, så giver vi dig din indsats tilbage som en bonus. Bonussen vil være 100% af din kvalificerende indsats.
 • Dit kvalificerende spil skal placeres imellem kl. 00:00 d. 04. September og kl. 18.00 d. 7. September.
 • Væddemålet skal være på mindst 50 DKK.
 • Dit bonusvæddemål vil blive tildelt baseret på det størst kvalificerende væddemål i løbet af kampagneperioden.
 • Det maksimale bonusvæddemål en kunde kan modtage er 100 DKK.
 • En bonus per kunde.
 • Kun væddemål placeret på Tøftings Top Tip er kvalificerende og der skal spilles pre-match. Det er kun singler som er kvalificerende til denne kampgagne.
 • Bonussen vil blive krediteret til kundens konto d .8. september og skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1,5 før beløbet kan udbetales. Bonusvæddemålet er gældende i 60 dage. Er det ikke gennemspillet efter denne periode, vil det og gevinster vunder herfra blive fjernet fra kundens konto.
 • Bonusvæddemål og "bonuspenge" kan ikke bruges til at kvalificere sig til denne kampagne.

Gruppe I:

Portugal

Danmark

Serbien

Armenien

Albanien

De to bedste hold i hver af de 8 gruppe er kvalificeret direkte videre til EM-slutrunden i Frankrig sammen med den bedste tredjeplads (på tværs af grupperne). De resterende 8 tredjepladser skal i playoff og spille om de sidste fire pladser.

Da der kun er 5 kvalifikationshold i Gruppe I er værterne Frankrig også med i denne pulje, men der er dog ikke point på spil i deres kampe.