Landsholdet tester mod Tyrkiet (3/9) og skyder EM-kvalen igang mod Armenien (7/9). Vi kigger på Danmarks chancer, modstandere og odds...

Sæsonerne er blevet skudt igang rundt omkring i Europa og vi har (endelig) fået lukket transfervinduet og det tilhørende hysteri omkring det, og vi kan derfor vende os mod næste blad i kalenderen: det danske landsholds træningskamp mod Tyrkiet og sidenhen startskuddet på kvalifikationen til EM 2016 mod Armenien.

Men hvordan er Danmarks chancer egentlig? Er tyrkertroen på, at vi kan kvalificere os til EM 2016 uden besvær berettiget? Eller kan vi trække sorteper mod Portugal, Serbien, Armenien og Albanien? Vi kigger nærmere på oddsene for dansk avancement længere nede - men først; et blik på træningskampen mod Tyrkiet.

Danmark-Tyrkiet: Nye folk i spil?

Onsdag spiller Danmark en testkamp mod Tyrkiet på Trefor Park i Odense. Kampen giver Morten Olsen mulighed for at prøve nye kræfter inden EM-kvalifikationen, men vil han benytte sig af nye ansigter som Jonas Knudsen, Lasse Vibe og Pierre Emile Højbjerg, eller holder han sig til gamle kendinge?

Og hvad med værdien? Danmark er gjort til favoritter og oddset på hjemmesejren er på vej nedad - er dansk sejr et spil værd?

Læs om de to holds trupper, se nyheder, statistik og deltag i diskussionen her: http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/danmark-tyrkiet-2014-09-03

Danmark Uafgjort Tyrkiet
2,25 3,30 3,50
Tipico
Bet365
Bet365

EM 2016-kval: Sikkert avancement?

EM 2016 bliver med deltagelse af flere nationer end vanligt og kvalifikationen bør derfor være mere overkommelig. Danmark er dog blevet tildelt en ikke helt nem gruppe og er derudover berørt af kun at være fem hold i gruppen, hvorfor der ikke er deltagelse af et hold fra pot 6 - gruppen af de dårligste hold.

Der går dog stadig to hold direkte videre til EM 2016 i Frankrig sammen med den bedste tredjeplads (på tværs af grupperne), mens de resterende 8 tredjepladser skal i playoff og spille om fire pladser.

Gruppe I:

Portugal

Danmark

Serbien

Armenien

Albanien

EM-kval 2016: Gruppe I

Vinder Bookmaker Top 2 Bookmaker
Portugal 1,57
Bet365
1,06
Unibet
Danmark 4,50
Bet365
1,55
Unibet
Serbien 6,00
Unibet
1,90
Unibet
Armenien 21,00
Bet365
3,50
Unibet
Albanien 501
Ladbrokes
50,00
Unibet

Hvordan er Danmarks chancer så? Portugal er vi efterhånden stødt ind i et par gange de seneste år, men det har været med blandet held. Serbien er et hold der bestemt ikke skal undervurderes med spillere som Kolarov, Ivanovic, Matic, Nastasic, Markovic, Ljajic og Tadic. På trods af de mange kendte navne har Serbien dog haft svært ved at forløse potentialet på det seneste.

Lavestseedet er Albanien og så er der Armenien, som vi jo har stiftet et kedeligt bekendtskab med under VM-kvalifikationen med et pinligt nederlag. Kan det ske igen? Det får vi svar på allerede på søndag, hvor de gæster Danmark og Parken.

Danmark Uafgjort Armenien
1,44 4,50 8,00
Scandic Bookmakers
Tipico
Tipico

Eksperttip: Danmark-Armenien: Nicklas Bendtner starter inde