BetXperts Italien-tipper Mark Mameli har ramt 8 ud af de sidste 10 spil og holder en solid samlet tilbagebetalingsprocent. Få hans spil på mail.

BetXperts Italien-tipper Mark Mameli er for tiden lige så varm som nykogt italiensk båndpasta. Den solide BetXpert-tipper har nemlig ramt 8 ud af de seneste 10 spil fra Støvlelandet. Det gør ham til en af de mest formstærke tippere hos BetXpert for år 2015.

Vi vil derfor lige bruge denne anledning til at gøre lidt reklame for Mark Mamelis mange spilforslag. For det kan bestemt godt betale sig at følge den overskudgivende ekspert, hvis du vil booste dit spilleregnskab.

Det er nemlig ikke helt tilfældigt, at han performer så godt. Han har fulgt italiensk fodbold siden starten af 1980'erne og har grundet sin italienske baggrund betrådt adskillige store fodboldstadions i landet. Han har et mere end vågent øje på den italienske fodboldscene og ser praktisk taget al det fodbold derfra, som han kan nå. Den erklærede Sampdoria-fan dækker bredt og lægger tips ud på alt fra Serie A - C samt de forskellige italienske cupturneringer.

Slår stort marked

At betting går op og ned er Mark Mamelis nylige spilhistorik dog et godt eksempel på. Som nævnt har han ramt de sidste 8 ud af 10 spil. Men før da havde han en stime på 7 tabte spil i træk - og før det en stime på 6 vundne spil i træk. Man skal altså altid se over en længere periode, før man kan konkludere, om man har tag på et marked eller ej. 

Og gør vi det på Mark Mamelis spil, så har han siden 2010 leveret 186 med en hitrate på 92. Det giver en samlet tilbagebetalingsprocent på 104, hvilket faktisk er ret imponerende, når man kigger på, at det italienske fodboldmarked er et af de største - og derved partout meget svært at slå.

Er du endnu ikke hoppet på Mark Mamelis spil, så har du chancen i aften, hvor han er klar med et spil på den italienske Serie B. Læs det her

Du kan også komme med på hans mailliste og få en besked hver gang, der lægges nye spil ud. Få adgang her