Jesper Sørensen har startet 2012 på forrygende vis og toppede onsdag præstationen med at hente et tip hjem til 15 gange pengene.

I disse dage køres der cykelløb i sultandømmet Oman, og onsdag gjaldt det 2. etape af løbet. Vor ekspert, Jesper Sørensen, havde udset etapen til at være en del hårdere end de fleste bookmaker forventede og mente, at den lå godt til slovakiske Peter Sagan, der med sine afslutningsevner hørte til blandt outsiderne til etapesejren.

Liquigas-Cannondale-rytteren svigtede ikke, kørte først over stregen og sikrede Jesper Sørensen (og de der fulgte tippet) et flot odds 15.

Det fine odds er en fortsættelse af Jespers præstationer i 2012, der indtil videre har budt på 13 tips og heraf 10 rigtige. Jesper lukkede dagen med yderligere to rigtige anbefalinger i dagens Oman-etape og har nu leveret et samlet overskud for 2012 på 19,63 units og en tilbagebetalingsprocent på fornemme 251%.

Alltime har Jesper et overskud på 62,62 units og en tilbagebetaling på 159% over 107 tips.

Følg Jesper på hans ekspertside her (hvor du lige nu kan finde et spil til torsdagens 3. etape, samt en række langtidsvæddemål): http://www.betxpert.com/ekspert/jesper-sorensen