Vi uddeler præmier for 14.000 kr til vinderne af vores US Open-konkurrence. Se her hvem der var de dygtige vindere...

US Open er slut. Samantha Stosur sikrede sig sin første Grand Slam-triumf på damesiden - og blev den tredje damespiller i år, efter Na Li og Petra Kvitova, til at hente sin første Grand Slam - mens Novak Djokovic hentede sin tredje Grand Slam-sejr mandag aften/nat med en sejr over Rafael Nadal.

Med alle kampe afviklet kan vi dermed også kåre vinderne af vores US Open Fantasy-konkurrence, hvor vi uddeler præmier for over 14.000 kr.

Fantasy hold-delen:

I Fantasy hold-delen, hvor man skulle sammensætte et hold af ni spillere på dame- og herresiden, med to af de fire topseedede spillere, tre af de øvrige seedede spillere og fire useedede spillere, og fik points alt efter hvor langt spillerne kom i konkurrencen adskilte blot 30 points vinderen og de to andenpladser.

Vinderen blev "Oddsbandit", der nåede 500 points ved bl.a. at have valgt begge de to vindere - og den tabende finalist på damesiden, Serena Williams - til sit hold. Blot én af hans valgte spillere gav minuspoints - tredjeseedede Maria Sharapova, der måtte forlade turneringen efter tredje runde. Luringen af Angelique Kerber, der nåede til semifinalen, hvor det blev til et nederlag til Samantha Stosur, gav 75 points.

Sejren i hold-delen belønnes med 500 kr. indsat på en Betfair-konto.

Tips-delen

I tips-konkurrencen, hvor man på ti af konkurrencens dage skulle spille for ti enheder på udvalget af kampe, var der også tæt løb i toppen, hvor blot 5,14 enheder skilte nummer ét og nummer to.

Sejren tog "Brygger" sig af. Efter at have misset begge sine tips på herrernes semifinaler slog han til i finalerne med luring af både Stosurs overraskende sejr og Djokovic-sejren over Nadal.

"Brygger"s 118,62 points var nok til sejren, som ligeledes belønnes med 500 kr. indsat på en Betfair-konto.

Samlede vindere:

Den samlede konkurrence, hvor tips- og holddelen lægges sammen - points fra tips-delen ganges med fire og lægges til de points der var samlet ind i holddelen - løb "Speedy Gonzalez" med den samlede sejr og et Rejsegavekrot til MyPlanet Sport til en værdi af 8.000 kr.

En tredjeplads i tips-delen og en 25. plads i hold-delen sikrede "Speedy Gonazlez" samlet 704,96 points, lige over 80 points flere end den samlede nummer to - vinderen af tips-delen, "Brygger".

SAMLET VINDEROVERBLIK:

Nr. 1: Speedy Gonzalez: 704,96 points - Rejsegavekort til MyPlanet Sport (værdi: 8.000 kr.)

Nr. 2: Brygger: 624,48 points - 2.000 kr. indsat på en Betfair-konto

Nr. 3: MrSand: 618,88 points - 1.500 kr. indsat på en Betfair-konto

Nr. 4: kfj_jagr: 613,12 points - 1.000 kr. indsat på en Betfair-konto

Nr. 5: Malte: 573,92 points - 500 kr. indsat på en Betfair-konto

Vinder, tips-del: Brygger: 118,62 points - 500 kr. indsat på en Betfair-konto

Vinder, Fantasy hold-del: Oddsbandit: 500 points - 500 kr. indsat på en Betfair-konto

Tillykke til vinderne, der modtager en mail fra BetXpert