Deltag i BetXperts US Open-konkurrence med præmier for i alt 14.000 kr, sponsoreret af Betfair*. Konkurrencen er delt i to: Fantasy og daglige tips...

Mandag d. 29. august begynder US Open, den traditionsrige tennisturnering i New York - årets fjerde og sidste Grand Slam - og det markerer vi med en gratis konkurrence med fede præmier.

1. præmien, som sponsoreres af Betfair*, er et rejsegavekort til MyPlanet Sport på 8.000 kr. Herudover sponsorerer Betfair* flere pengepræmier til konkurrencen, som består af to dele: en Fantasy-hold del og en tips-del.

Registrer dig inden US Open går i gang!

For at deltage i kampen om præmierne, skal man via sin BetXpert profil registrere sig til konkurrencen inden den første bold spilles ved US Opens hovedturnering. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 29. august 2011 kl. 17:00.

Tilmeldingen sker på http://betxpert.com/konkurrencer/usopen og er koblet sammen med den ene konkurrence-del; Fantasy-hold delen.

Fantasy-delen: Vælg 2 gange 9 spillere

Fantasy-hold delen udgør den ene del af konkurrencen, og i denne skal man - forud for turneringsstart - sætte et hold af 9 ATP spillere og 9 WTA spillere. Spillerne er inddelt i seednings-kategorier, for at gøre konkurrencen mere åben.

Alt efter hvor langt dine valgte spillere når under US Open (jo lavere en seedning, jo flere points giver de), optjener de points til dit Fantasy-hold.

Bemærk at man endnu ikke kan vælge kvalifikationsspillere til sit Fantasy-hold; kvalifikationsturneringen er nemlig stadig i gang. Vi tilføjer kval-spillerne søndag.

Tjen points på daglige tips

Konkurrencens anden del udgøres af tips til kampene under US Open. Som deltager skal du dagligt tage stilling til dagens kamp-udvalg der listes på konkurrence-siden.

Hver deltager har i alt 100 enheder (virtuelle kr.) at gøre godt med, og under de 14 dage US Open varer, skal disse enheder fordeles på tip. Undervejs må man kun tippe de 10 af dagene, og man skal således selv vælge 4 dage hvor man sidder over. Desuden skal man altid gøre brug af præcis 10 enheder de dage man afgiver tip. (Konkurrence-systemet er sat behjælpeligt op, så det siger til hvis ens tip til en given dag ikke summerer til 10 enheder).

Bemærk: Man behøver ikke at sætte sine spil inden dagens order of play igangsættes; man kan tippe hele dagen - så længe der er kampe der ikke er gået i gang. Man skal dog stadig satse alle sine 10 enheder på een gang.

Når turneringen slutter, omregnes deltagerens tip-regnskab til point (netto-oddset er lig med antal point) og ganges med 4. Disse tips-point lægges så sammen med Fantasy-pointene.

Læs mere

Læs alt om præmier, pointgivning for de to konkurrence-dele, eksempler på point-udregning osv. på http://betxpert.com/konkurrencer/usopen, hvor der altså nu, og frem til på mandag kl. 17:00, er åbent for registrering til konkurrencen.