De sidste seks dages US Open venter, og det udnytter vi til at tage et kig på status i vores US Open Fantasy-konkurrence med præmier for 14.000 kr....

 

I toppen af tips-konkurrencen har "Malte" lagt afstand til det øvrige felt med 116,78 points efter otte dage. Det flotte overskud er bl.a. blevet sikret via odds 8 på Simona Haleps sejr over French Open-mesteren Na Li og odds 4 på Sloane Stephens-sejr over Shahar Peer. Sejren er dog ikke sikret endnu, og "Henry86" (81,70 points) og andre kan stadig springe forbi og sikre sig sejren og de 500 kr. indsat på en Betfair-konto, som følger med sejren i tips-delen.

Fantasy-konkurrencen er dog endnu mindre afgjort endnu, da flere useedede spillere endnu er at finde i feltet, og kan skrabe points sammen. De, som hos herrerne valgte Gilles Müller fra Luxembourg, der skal op mod Rafael Nadal i fjerde runde, eller Wild Cardet Donald Young, der skal op mod Andy Murray kan således endnu nå at skrabe et væld af points sammen, ligesom dem der har Janko Tipsarevic - der skal spille kvartfinale mod landsmanden Novak Djokovic - på holdet endnu også har points til gode.

På damesiden er kun Angelique Kerber tilbage af de useedede spillere, mens Serena Williams, Anastasia Pavlyuchenkova og Flavia Pennetta, Samantha Stosur og Andrea Petkovic endnu er tilbage af de, der var seedet udenfor top 4 og dermed også kan hente gode points hjem.

Stillingen er på den baggrund en smule misvisende. I top er dog før tirsdagens kampe "guitarklaus" med 115 points. Han har endnu Andy Murray og Rafael Nadal tilbag af de højtseedede herrer og John Isner blandt de lavere seedede. På damesiden er til gengæld kun andenseedede Vera Zvonareva tilbage.

Se de foreløbige stillinger her:

Tips-del: http://www.betxpert.com/konkurrencer/usopen/stilling

Hold-del: http://www.betxpert.com/konkurrencer/usopen/fantasystilling