BetXpert udlover 6 * 2 billetter (heraf 2 VIP-billetter) til DM i indefodbold på lørdag 17. januar i Grenaa Idrætscenter.

Kunne du tænke dig at komme - gratis - med til DM i indefodbold denne weekend? Det eneste du skal gøre er at sende en mail til [email protected] med navn og mailadresse inden fredag kl. 12. Så er du med i lodtrækningen. Vi udtrækker 1 vinder af de to VIP-billetter og fem vindere af to almindelige billetter. 

De almindelige billetter har en værdi af 100 kroner, mens VIP-billetterne indeholder følgende:

  • Entré
  • Kaffe og kage

  • Buffet fra 17-21
  • Drikkevarer

  • Fri wifi

Favoritdræbere fra Hobro

DM i indefodbold afholdes for femte gang. Sidste år var det Superligaens favoritdræbere fra Hobro, med bl.a. profilerne Martin Thomsen og Mads Justesen på holdet, som vandt titlen. De stiller naturligvis op igen med bl.a. Martin Thomsen.

Stævnet har udover superligaspillere også flere divisionsspillere med samt gamle koryfæer som FCK-tvillingen Martin Johansen.

Odds og præmier

Unibet* er sponsor for turneringen og har vanen tro også odds på turneringen. Spil bl.a. på turneringsvinderen, gruppevinderne og turneringens bedste spiller. Tjek dem her: www.unibet.dk (gå ind under sportsgrene og tag indendørs fodbold)

Læs mere på indefodbold.dk og vores optaktsartikel om turneringen her: www.betxpert.com/artikel/odds-paa-dm-i-indefodbold-2015