Sidste år var det Superligaens favoritdræbere fra Hobro, som vandt titlen. I år bliver der igen kamp om pokalen til DM i indefodbold lørdag 17. januar i Grenaa Idrætscenter. Unibet* har odds på turneringen.

Det er et giftigt felt af hold med både divisionsspillere og nuværende og gamle superligaprofiler, der tørner sammen på lørdag i Grenaa Idrætscenter.

De forsvarende mestre fra Hobro Apotek, som sidste år bl.a. havde superligaspillerne Mads Justesen og Martin Thomsen med på holdet, stiller selvfølgelig op igen. Men favoritværdigheden må de overlade til Saxo Bank, som suverænt fører indefodbold.dk’s rangliste.

Det er i år femte gang indefodbold.dk Grand Prix Masters finalestævne finder sted. Forud for finalen har holdene dystet på kryds og tværs om at blive en del af ranglistens top 10 og derved kvalificere sig til finalen.

Disse 10 hold stiller op:

Pulje 1

Saxo Bank – med bl.a. årets spiller i 2. Divison Vest, Mikkel Rygaard fra Næstved på holdet samt den gamle kending Martin Johansen fra FCK.

MByg/SunCharter fra Lemvig/Aarhus

L-tek fra Nørager 

Torntoft & Mortensen fra Aarhus/Esbjerg 

Blanketgaarden ApS fra Vivild

Pulje 2

Hobro Apotek - med bl.a. superligaspilleren Martin Thomsen
Min Købmand Thyborøn fra Ringkøbing/Thyborøn

MD Rustfri – med bl.a. Nikolaj Kragh, der de sidste tre år er blevet topscorer i turneringen.

SpilXperten.com fra Ringsted 

Murermester Lars Broe fra Odense

Publikumspræmier og freestyle

Vanen tro bliver der godt gang i hallen med publikumspræmier for over 25.000 kr, ligesom der vil være underholdning mellem kampene. Eksempelvis skal Danmarks bedste fodboldfreestyler Brian ”Brizze” Mengel optræde.

Allerede fra kl. 13 er der optaktsbold i hallen, når U15/16 DM skal afgøres.

Få mere information på indefodbold.dk.

Tjek Unibets odds

Igen i år har Unibet* odds på turneringen, bl.a. på gruppevinderne, samlet vinder og turneringens bedste spiller. Tjek de dugfriske odds her (gå ind over sportsgrene og vælg indendørs fodbold). Eller se udvalgte odds her:                            

Vinder

Odds fra Unibet
Saxo Bank 3,25
MD Rustfrit 3,75
L-Tek 5,00
Hobro Apotek 5,75

Topscorer

Odds fra
Unibet
Nikolaj Krag 2,25
Martin Thomsen 5,50
Kenni Olsen 8
Martin Johansen 75

Bedste spiller

Odds fra 
Unibet
Martin Thomsen 4
Martin Jensen 6
Mikkel Rygaard 7
Mark Leth Pedersen 7