Så har Medieligaens aktører igen sat deres jetoner forud for en stor europæisk fodbolduge. Denne gang er der fokus på store sats og fedtspilleri.

Anden runde i Unibets Medieligaen starter tirsdag aften med 32 medier i hård dyst om vigtige point i kampen om videre avancement.

Læs mere om Medieligaen her

I første runde tog BetXpert en solid sejr over Jimmy Bøjgaard og kan med sejr i denne runde lægge pres på vores modstandere.

Se alle tip i runde 2 af Medieligaen her på BetXpert

Her på BetXpert er vi oppe mod Jacob Ravn, som i sidste runde måtte se en runde-sejr glide af hænde med en udligning fra Qarabag i 94. minut.

Vi har valgt at satse på to kampe med fransk deltagelse. Vi har 100 enheder på X til 3,30 i Monaco-Leverkusen og 400 enheder på X2 til 1,76 i St. Etienne-Anderlecht.

Vores modstander satser stort på en fiasko i Parken med et spil på Brugge til odds 4,85 for 400 enheder og fedtspiller de sidste 100 enheder på Manchester United mod Zorya til 1,15.

Vi smider vores lid i samme kurv som patriotismen og satser på, at FCK kan hjælpe os til en sejr i denne runde.

Kamikazi-tippere med fuld fart

I denne runde har tre deltagere valgt at smide alle 500 enheder på ét spil, mens de øvrige 29 fordeler over to spil. Det ligner, at taktikken typisk er at satse alt på ét spil, dele indsats ligeligt på to spil eller lurepasse med 100 enheder på et meget sandsynligt udfald og satse de 400.

I denne runde har Søren Sorgenfri, Mediano (Manchester City -1,5 til 1,80) og Jesper Simo (Arsenal med mindst to til 1,96) alle satset fuldt på ét spil. Sorgenfri har alt på Leicester til 2,25 og kører dermed kamikaze-style: 

Fedtspillere med foden på bremsen

Blandt fedtspillerne finder vi Søren-Mikael Hansen, Jacob Ravn og Jimmy Bøjgaard der alle har en lav-oddser som sikkerhedsnet. Det er op til læseren selv at vælge, om man mener, det er taktisk snilde eller mangel på mandsmod.

I den helt anden ende af skalaen finder vi DRs "Liga på P3". De satser hårdt og kontant. 200 enheder er sat på HT/FT 2/1 i FCK-Brugge til odds 26,00 og 300 enheder på X i Fenerbache-Feyenoord til 3,40. "Hvor intet vover, intet vinder" fristes man til at sige.

FCK i fokus

I alt 9 deltagere har tip på FCKs kamp mod Brugge, mens Arsenal, Mancester City og Leicester også er populære spil-objekter i denne runde. Størst ravage vil opstå hvis Celtic, mod al forventning, skulle få point mod overmagten fra Manchester City. I alt 2550 enheder er placeret på spil i Citys retning.

Status før anden runde

Vi kan lige tilføje, at vi i første runde så hele 11 deltagere ramme helt ved siden af, mens præcist halvdelen har negative balancer her før anden rundes start.

Værst står det til i gruppe E hvor Andreas Kamper, Andreas Kraul, Martin Davidsen og Søren Sorgenfri alle har minus. Bedste mand i første runde var Mikkel Bischoff der med 522,5 i overskud fører gruppe G.

Alle odds nævnt i denne artikel er fra Unibet*