Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg. I denne uge skal vi blandt andet forbi ludomanidebatten, FCK's CL-chancer og en gennemgang af 1xBet.

Junglen af bookmakere kan til tider være uoverskuelig, og i denne uge har vores brugere stillet skarpt på russiske 1xBet. Der bliver debatteret bl.a. tilbagebetalingsprocenter, udbetalinger, linjer og streaming. Smut ind og deltag i debatten

Moussa Sissoko røg i de døende minutter af transfervinduet til Tottenham. Han var længe rygtet til flere andre adresser, men det var altså London-klubben, der løb med franskmandens underskrift. Netop denne transfer er blevet diskuteret af vores brugere, og flere argumenterer stærkt imod Sissoko i Tottenham. Denne debat er sjov at læse på baghånd - tag et kig

Ludomani og FCK's CL-eventyr

Vores brugere har i stor og overbevisende stil debatteret ludomani. Hvordan bekæmper vi det, og hvilken tilgang skal man have til de ramte? Er bedre uddannelse og vejledning til spillerne vejen frem, eller? Debatten kører endnu, så kom ind og giv dit indspark.

Vi fik i den forgangne uge sendt FC København i det forjættede land - nemlig Champions League. Mange taler om, at vi i øjeblikket ser det måske stærkeste FCK-hold nogensinde, men ifølge spilekspert Rasmus B. Olesen er euforien kammet over. Det er de fleste brugere enige i, og der spekuleres i værdifulde spil på københavnernes slutplacering i Champions League-gruppespillet.

Af formstærke brugere skal dannyqp nævnes. Han hev i mandags tre flotte vinderodds hjem, hvilket gør ham til den bedste bruger i denne uge. Du kan følge hans spil og statistik her.