Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg. I denne uge skal vi blandt andet forbi aftenens opgør i Brøndby og en diskussion omkring lighederne mellem to bookmakere.

Brøndby spiller i aften returopgør mod Panathinaikos, og med et 3-0-nederlag i bagaen bliver det ualmindeligt svært at komme videre.

Der er dog flere interessante vinkler på opgøret rent spilmæssigt. Der bliver i debatten blandt andet diskuteret et spil på, at kampen ikke ender i straffesparkskonkurrence. Læs mere her og deltag.

Det store spanske etapeløb, Vuelta a España, er godt i gang, og her er der en løbende debat om mulige spil og forskellige rytteres chancer. Tag et kig og deltag i debatten og hjælp dine medspillere med at vinde nogle håndører på sæsonens sidste store etapeløb.

Unibet* kontra 888sport*

Mange har nok bemærket, at Unibet* og 888sport* kører med præcis samme platform, markeder og odds, men hvordan kan det egentlig være? For er det ikke en dårlig forretning for Unibet*, når en ny bookmaker, med samme platform, forsøger at stjæle kunderne? Dette og meget andet kan du få svar på i denne debat, hvor omstændighederne bag bliver afsløret.

Der er selvfølgelig også en løbende tennisdebat i denne uge, hvor der er godt gang i ATP-turneringen Winston Salem. Der kan være guld at hente, og hvis du skulle brænde inde med kompetente ideer til spil, så hold dig endelig ikke tilbage!

Tag også forbi vores brugertipsektion der virker som en rugekasse for nye eksperter. Har du selv ambitioner om at blive ekspert på BetXpert, så er det stedet at starte. Det er også her, du kan opdage de nye talentfulde brugertippere før alle vi andre.