Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg. I denne uge skal vi blandt andet forbi Wozniackis sande niveau og en bettingmyte, som står for fald.

Semifinalen blev desværre endestation for Caroline Wozniacki ved US Open, da hun tabte til tyske Kerber. Men oprejsning, det fik hun. Efter en resultatmæssig mager periode, så fik hun for alvor spillet sig op.

Der er dog noget uenighed angående hendes reelle niveau blandt BetXperts brugere. Hun har været nummer 1 i verden, men var hun/er hun også så god? Læs den passionerede debat her.

Håndboldsæsonen er i sin vorden, og vores håndboldekspert Chipurin gennemgår på fornem vis alle holdene til den nye herreliga. Skynd dig forbi og deltag i debatten.

Bookmakerne har en uovervindelig supercomputer, der regner alle odds præcist ud og er umulig at slå. Eller har de virkelig det? Vi tager i ny artikelserie fat på forskellige myter i bettingverdenen, og diskussionen om bookmakerne og deres metoder er i fuld gang. Kom med ind og tag et kig.

Personlige limits kastet væk

En ny engelsk bookmaker har gjort op med forskelsbehandlingen og udelukker ingen brugere. Om du taber eller vinder meget, så vil en udelukkelse eller limitering ikke komme på tale.

De meget omtalte personlige limits er altså væk. Det har skabt stor debat om spiludbyderne blandt flere af vores brugere - en debat du kan finde her.

Vores bruger "akovergaard" må siges at være skarp på wrestling, da han i den seneste tid har haft en del spilforslag ude på netop denne sport og klaret sig solidt. I weekenden var der to spil ude, som begge gik hjem, og han har ramt 3 ud af 4 spil den seneste måned. Så gør dig selv en tjeneste ved at holde øje med hans spil.