Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om et opsigtsvækkende langtidsspil, skadede tennisspillere og et politisk forslag, som vækker harme.

Kan man i april måned lave en realistisk chancevurdering for, at Leicester hold spiller sig videre fra Champions League-gruppespillet til september måned?

På den ene side tæller imod, at man ikke kender holdets til- og afgange af spillere. Du kender ikke gruppen, og det skaber usikkerhed. Men det er jo omvendt også den usikkerhed, som bookmakerne kan brænde nallerne på. Frank Pilantra har gjort et forsøg - læs mere om langtidsspillet - og debatten.

Denne uge er klodens bedste tennisspillere blevet sluppet løs på grus til den første store grusturnering, nemlig Monte Carlo Masters. Dagligt bidrager en række brugere og eksperter med masser af refleksioner, overvejelser, spil og debat. Vær med her.

Vi bliver lidt ved tennisdebatten - den kan nemlig antage mange former. For hvordan skal man vurdere en kamp, hvor den ene spiller døjer med maveproblemer, og en anden spiller har problemer med håndleddet - og hvad betyder det, når match-uppet hedder Dominic Thiem og Rafael Nadal?

Salg af Danske Spil* - dårlig idé

Vi skal også have rundet US Masters i golf, hvor golfeksperten Jesper Asbirk gjorde optaktscomeback. Debatniveauet var højt fra start til slut. Genlæs den her, hvor der også linkes til en golfveteran med en meget genstridig putter.

I den seneste uge har vi endnu engang hørt, at blå blok har i sinde at privatisere Danske Licens Spil, der blandt andet står for Oddset, Tips og Casino. Dum idé mener spileksperten Kjartan Nygaard, som BetXpert har talt med. Meget dum idé mener brugerne.

Vi slutter af på brugertipfronten, hvor Alfredo har haft et flot run på det seneste. Han gør sig primært i basketball og viser flot indsigt i NBA.