UFC 252 løber af stablen natten til søndag. BetXpert har samlet de bedste odds til main card-opgørene og har desuden fået et par besyv med fra én af vores dygtige UFC-eksperter.

OBS: MMA-ekspert Jakob Elbøl kommer med et par spiltanker i denne artikel. Senere i aften, fredag, kan I forvente at finde spilforslag på forsiden fra Loke Barrett. Det kan bestemt heller ikke udelukkes, at Elbøl og/eller vores tredje MMA-ekspert, Scheuermann7, kommer med spilforslag, så hold øje med forsiden i løbet af weekenden. 

Så er det blevet tid til UFC-stævne igen. Denne gang er vi nået til UFC 252, som afholdes i Las Vegas’ nye arena AFC Apex. Første kamp står mellem Chris Daukaus og Parker Porter, og den begynder natten til søndag klokken 01.20 dansk tid. 

Vi har her på BetXpert-redaktionen fundet de bedste odds til main card-kampene, og vi har fået et par spiltanker fra én af vores meget kompetente UFC-eksperter. 

Så læn dig blot tilbage i sædet, og læs vores oddsoptakt, som muligvis vil inspirere dig til et UFC-spil eller to. 

Vi lægger ud med at se på det meget spændende opgør i hovedkampen mellem Stipe Miocic og Daniel Cormier. 

Stipe Miocic – Daniel Cormier: Odds på "Det Endelige Opgør"

Det er tredje gang, at kroaten og amerikaneren møder hinanden. Herunder har vi samlet de bedste odds på, hvem der trækker sig sejrrigt ud af ”finalen”.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Stipe Miocic 2,00
Daniel Cormier 1,90
Hvordan vindes kampen? Højeste odds Bookmaker
Stipe Miocic vinder før tid 2,90
Stipe Miocic vinder på point 6,00
Stipe Miocic vinder på submission 34,00
Daniel Cormier vinder før tid 3,00
Daniel Cormier vinder på point 5,00
Daniel Cormier vinder på submission 14,50
Går kampen tiden ud? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,75
Nej 1,45
Kommer der over eller under 2,5 omgange? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,76
Under 2,5 2,25

OBS: Odds er fra fredag den 14. august klokken 14.25

Spil på Miocic - Cormier hos Betfair Sportsbook

Kæmperstats:
Stipe Miocic: 19-3-0
Daniel Cormier: 22-2-0

Sværvægt/heavyweight.

Rivaliseringen mellem Stipe Miocic og Danial Cormier er blevet beskrevet som en af de mest voldsomme af slagsen i MMA. Dette er det tredje opgør mellem de to UFC-legender, og vinderen vil formentlig gå over i historien som den bedste sværvægter.

Miocic går ind til denne kamp som regerende mester i heavyweight, men Cormier kan sagtens vise sig at blive noget af en mundfuld. Amerikaneren ligger nemlig nummer et på UFC’s heavyweight-rangliste, og han har ved en tidligere lejlighed slået Miocic.

For som det allerede er nævnt, så er her tale om en ”finale” mellem de to kæmpere, som denne søndag mødes for tredje gang. Første gang, de krydsede klinger, var ved UFC 226 i juli 2018. Her vandt Daniel Cormier både kampen og UFC heavyweight-bæltet via knockout i første runde. 

Det kunne Miocic imidlertid ikke have siddende på sig, så der blev hurtigt arrangeret en revanchekamp. Denne fandt sted i august 2019 i forbindelse med UFC 241. Her fik kroaten sin revanche, da han vandt på TKO i fjerde omgang. Revanchen var en realitet, og bæltet var tilbage om kroatens liv. Som flødeskum på toppen fik Miocic desuden hæderen ”Performance of the Night” ved stævnet. 

Med én sejr hver skal det hele nu afgøres: Hvem er UFC-mesteren i sværvægt? Er det kroatiske Stipe Miocic, eller er det amerikaneren Daniel Cormier? Få svaret, når kampen begynder cirka klokken 05.20 dansk tid søndag morgen. 

Som det ses på deres tal, er det yderst sjældent, at disse to kæmpere føjer et tab til deres statistikker. Men én af dem kommer til at smage nederlagets bitre smag denne weekend ...

Sean O’Malley – Marlon Vera

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Sean O'Malley 1,36
Marlon Vera 3,45
Hvordan vindes kampen? Højeste odds Bookmaker
Sean O'Malley vinder vinder før tid 2,55
Sean O'Malley vinder på point 2,90
Sean O'Malley vinder på submission 22,00
Marlon Vera vinder før tid 12,00
Marlon Vera vinder på point 7,00
Marlon Vera vinder på submission 8,00
Går kampen tiden ud? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,10
Nej 1,90
Kommer der over eller under 2,5 omgange? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,90
Under 2,5 2,05

OBS: Odds er fra fredag den 14. august klokken 15.00

Spil på Shaun O'Malley - Marlon Vera hos bwin

Kæmperstats:
Sean O'Malley: 12-0-0
Marlon Vera: 15-6-1

Bantamvægt. 

Den 25-årige Sean ”Sugar” O’Malley har slået stærkt tilbage efter sin karantænedom på to år. Han gjorde comeback i marts, og det gjorde han med bravur, da José Quiñónez blev bragt til jorden med et spark til hovedet. I den efterfølgende kamp, ved UFC 250 i juni måned, knockoutede han Eddie Wineland allerede i første runde. Der er med andre ord ikke meget, der tyder på, at Sean ”Sugar” O’Malley er gået sukkerkold under sin karantæne.

Marlon Vera havde vundet sine seneste fem kampe i træk, inden han tilbage i maj måtte strække våben mod Song Yading (16-4-1). Nu søger han uden tvivl efter at komme tilbage på vindersporet, men det kan vise sig at blive mere end svært mod den ubesejrede O’Malley. 

Det mener i hvert fald MMA-ekspert Jakob Elbøl, der stærkt overvejer et spil, som går O’Malleys vej.

”Jeg har personlig overvejet O'Malley til at vinde på point til odds 2,90 hos Betfair*. O'Malley er en fantastisk striker, der samtidig kan forsvare takedowns og selv besidder solid BJJ (Brazilian jiu-jitsu, red.).” 

”Nu møder han dog Chito Vera - hans klart hårdeste modstander til dato - som aldrig er blevet stoppet i sin karriere. Og dette på trods af, at han har mødt powerpunchere som Yadong, Lineker og Silva de Andrade.”

”Jeg har tidligere lidt undervurderet O'Malleys præcision og power, men hvis han stopper Vera som den første nogensinde, så er han en reel titeludfordrer. 2,90 på en pointsejr virker dog højt, hvis du spørger mig.”

Jairzinho Rozenstruik – Junior Dos Santos

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Jairzinho Rozenstruik 1,83
Junior Dos Santos 2,11
Går kampen tiden ud? Højeste odds Bookmaker
Ja 3,40
Nej 1,37
Kommer der over eller under 2,5 omgange? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,83
Under 2,5 1,53

OBS: Odds er fra fredag den 14. august klokken 15.20.

Spil på Jairzinho - Dos Santos hos Cashpoint

Kæmperstats:
Jairzinho Rozenstruik: 10-1-0
Junior Dos Santos: 21-7-0

Sværvægt/heavyweight.

Den 32-årige Jairzinho led sit første UFC-nederlag i sin seneste kamp. Her stødte han på hård modstand i skikkelse af Francis ”The Predator” Ngannou (15-3-0). Kæmperen fra Surinam, der havde vundet sine første ti kampe, skal dermed se, om han kan finde tilbage på vindersporet i denne kamp.

Det samme skal Junior Dos Santos, som har tabt sine senest to optrædener i oktagonen. Også han måtte se sig besejret af ”The Predator”, og senest var det så Curtis Blaydes (14-2-1), der blev for stor en mundfuld.

Junior Dos Santos ved ellers godt, hvordan man vinder kampe på det her niveau. Brasilianeren er nemlig tidligere UFC-mester i sværvægt. Dog skal vi tilbage til år 2011, hvor han tog bæltet fra Cain Valasquez. Skulle Jairzinho dette til trods alligevel vinde mod Dos Santos, vil det ikke være første gang, at han besejrer en tidligere mester. Således vandt han over Andrei Arlovski tilbage i november.       

  

John Dodson – Merab Dvalishvili

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
John Dodson 3,05
Merab Dvalishvili 1,44
Går kampen tiden tiden ud? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,35
Nej 3,40
Går kampen over eller under 2,5 omgange? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,33
Under 2,5 3,80

OBS: Odds er fra fredag den 14. august klokken 15.30.

Spil på John Dodson - Merab Dvalishvili hos bet365

Kæmperstats:
John Dodson: 22-11-0
Merab Dvalishvili: 11-4-0

Bantamvægt.

John ”The Magician” Dodson har skiftet lidt mellem bantamvægt og fluevægt, men er nu tilbage i bantam, hvor hans statistik hedder 4-4. Den snart 36-årige kæmper er lidt op og ned og skifter for tiden jævnt mellem sejre og nederlag. Hans seneste kamp var ved UFC Fight Night tilbage i februar. Her slog han Nathaniel Wood (17-4-0). 

Til dette stævne er Dodson blevet parret med georgieren Merab Dvalishvili, som efter to nederlag i træk nu har fundet formen og har vundet sine seneste fire kampe. Senest blev Gustavo López (11-5-0) besejret på point til UFC Fight Night den 13. juni. 

Ifølge Jakob Elbøl kunne det også meget vel ende med sejr nummer fem på stribe for Dvalishvili.

”Jeg forventer, at Merab Dvalishvili tager en pointsejr over Dodson. Dodson er enormt hårdfør og kommer fra en vild sejr over Nathaniel Wood. Merabs evige pres og uendelig takedown-forsøg tror jeg dog, at amerikaneren får svært ved at stoppe. Værdien er imidlertid ikke noget at råbe hurra for.”

Herbert Burns – Daniel Pineda

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Herbert Burns 1,36
Daniel Pineda 3,30
Går kampen tiden ud? Højeste odds Bookmaker
Ja 4,00
Nej 1,27
Kommer der over eller under 2,5 omgange? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 3,35
Under 2,5 1,44

OBS: Odds er fra fredag den 14. august klokken 15.45.

Spil på Burns - Pineda hos NordicBet

Kæmperstats:
Herbert Burns: 11-2-0
Daniel Pineda: 26-13-0

Fjervægt.

Det sidste opgør fra main card står mellem 32-årige Herbert Burns og 35-årige Daniel Pineda. Førstnævnte har fået en god start på sin UFC-karriere med to sejre i lige så mange kampe. Senest slog han Evan Dunham (18-9-1) ved UFC 250 den 6. juni. 

Nu skal Burns så op imod en tre år ældre modstander, som er mere erfaren qua sine flere kampe på cv’et. Dog skal det med, at Pineda ikke har været i UFC-aktion siden 2014, hvor han grundet en serie på fire nederlag i fem kampe røg ud af det gode selskab. Nu er han så tilbage. Spørgsmålet er imidlertid, om han viser, at han er mere gearet til UFC-kampe nu, eller om den tre år yngre Burns fortsætter sin gode start i det fineste MMA-selskab.