Den danske MMA-kæmpe Mark O. Madsen skal i ringen natten til søndag dansk tid. Her møder han amerikaneren Austin Hubbard. BetXpert har taget lille et kig på de to deltagere og har fundet en række interessante spil.

UFC 248 løber af stablen i Las Vega natten til søndag dansk tid. Set med danske øjne er det ikke et hvilket som helst UFC-stævne. Der er nemlig rød-hvid deltagelse i skikkelse af den tidligere OL-bryder og nuværende MMA-kæmper Mark O. Madsen. Han skal op imod amerikaneren Austin Hubbard.

Den 35-årige dansker kommer til opgøret med lutter sejre i sine første ni MMA-kampe. Alle disse har dog været på dansk grund, hvorfor han her står overfor sin første MMA-kamp udenfor landets grænser. 

Den 28-årige modstander har en statistik, der siger 11 kampe og tre nederlag. 

De bedste odds på Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard

Kampvinder Højeste odds Bookmaker
Mark O. Madsen vinder 1,47
Kampen ender uafgjort 56,00
Austin Hubbard vinder 2,80
Kampen ender ved dommerafgørelse: Ja 1,54
Kampen ender ved dommerafgørelse: Nej 2,32
Kampen slutter inden 59 sekunder: Ja 22,00

Odds er fra onsdag den 4. marts klokken 16.30. 

Spil på Mark O. Madsen hos Bethard her

Mark O. Madsen er stærk i første runde

Som man kan se, så er den tidligere OL-sølvvinder i brydning favorit i opgøret. Det skal man dog ikke lade sig narre af. Amerikaneren er på papiret den sværeste modstander, han har fået indtil nu. Dét lagt sammen med at Hubbard kæmper på hjemmebane kan godt gøre striden besværlig for kæmperen med det rødbedefarvede pas. 

Mark O. Madsen kommer som nævnt med ni sejre i bagagen. Tre af dem er vundet på point, tre har været på knockout, og tre har været på submission. Værd at bemærke sig er også, at sejrene, der ikke var på point, alle er opnået i første runde. 

Austin Hubbards 11 sejre lyder på fire knockouts, to submissions og fem på point. Hans tre nederlag viser én sumbission og to på point. 

At Mark O. Madsen har for vane at vinde mange af sine kampe i første runde kan ses på hans gennemsnitlige kamptid. Den lyder på blot ét minut og 12 sekunder. Til sammenligning er Hubbards på præcis 15 minutter. 

Kritiske tunger vil formentlig – og måske med rette – henvise til, at hovedparten af Mark O. Madsens første ni modstandere ikke har været af nogen nævneværdig støbning, hvorfor han har den imponerende lave kamptid.