UFC vender tilbage til Japan for første gang i 12 år og der venter masser af store kampe. Vi er klar med analyser og tips...

Frankie Edgar mod Ben Henderson er main event og Quinton "Rampage" Jackson mod Ryan Bader er co-main eventnår UFC 144 løber af stablen i Saitama Super Arena.

Det er første gang siden UFC 29 i 2000 at UFC har fundet vej til Japan, hvor kampsporten har oplevet en nedgang siden Pride Fighting Championships i 2007 blev opkøbt af UFC - dét til trods for at Japan, med undtagelse af Brasilien, om noget er sportens åndelige fødested.

K-1 er gået konkurs og Dream afholder sjældent events, så UFC håber på at kunne genoplive hele sporten ovenpå tsunamien og jordskælvet, ved at stacke et card fuldt med store kampe og de bedste japanske helte, heriblandt Hatsu Hioki, Yushin Okami, Norifumi Yamamoto, Takanori Gomi og Yoshihoro Akiyama. Af de helt store, er det faktisk kun Shinya Aoki, som Dream stadig har på kontrakt, der mangler.

BetXperts bokse- og MMA-ekspert Loke Barrett er klar med masser af analyser og tips til nattens UFC 144. Seks af de syv kampe på eventets Main card, startende kl. 1.30, er således blevet dækket. Dertil kommer tre boksetips i aften fra kl. 22 (WBA-titelkampen i sværvægt mellem Alexander Povetkin og Marco Huck, WBO-titelkampen i superfjervægt mellem Adrien Broner og Eloy Perez samt weltervægt-kampen mellem Devon Alexander og Marcos Maidea).

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

UFC 144 - Main Card

Lightweight bout: Anthony Pettis (USA) vs. Joe Lauzon (USA) (se analyse)

Featherweight bout: Hatsu Hioki (JPN) vs. Bart Palaszewski (POL) (se analyse)

Middleweight bout: Yushin Okami (JPN) vs. Tim Boetsch (USA) (se analyse)

Welterweight bout: Yoshihiro Akiyama (JPN) vs. Jake Shields (USA) (se analyse)

Heavyweight bout: Mark Hunt (NZ) vs. Cheick Kongo (FRA)

Catchweight (211 lb) bout: Quinton Jackson (USA) vs. Ryan Bader (USA) (se analyse)

Lightweight Championship bout: Frankie Edgar (USA) (forsv. mester) vs. Ben Henderson (USA) (se analyse)

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

Lørdag på BetXpert

Der er dog også meget andet end MMA og boksning på programmet på BetXpert denne sidste lørdag i februar. Der er masser af fodbold på programmet, med start allerede kl. 13.00 hvor det går løs i 2. Bundesligaen, og siden venter fodbold fra England, Spanien, Frankrig og Italien, mens vi også kan byde på et cykeltip kl. 14.30 fra Omloop Het Nieuwsblad samt et tip til aftenens kvartfinale-opgør i AL-Bank Ligaen og også et enkelt NHL-tip i nat.