BetXpert gjorde en mildest talt uheldig figur i sidste uge, da UEFA-playoff gik i gang med sekstendedelsfinalernes første kampe. Ud af 10 tip ramte vi de 3...

Men vi holder os stadig på den rigtige side af de 100% i samlet tilbagebetaling, og vi er ivrige efter at få revanche for sidste uges fadæser, når returkampene spilles torsdag aften.

Læs vores analyser hér: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Og husk, at man er meget velkommen til at kommentere analyserne, komme med (konstruktiv) ris/ros eller supplere med oplysninger.

Program over torsdagens i alt 16 opgør (hvoraf det ene, Austria Wien-Bilbao, ikke er et returopgør, men en udsat kamp fra sidste uge):

16:00 Dnjepropetrowsk - Partizan Beograd
18:30 AZ - Aachen
19:00 Sochaux - Olympiakos
19:00 Schalke 04 - Shaktyor Donetzk
19:00 Steaua Bucharest - Valencia
20:30 VfB Stuttgart - Parma
20:45 Austria Wien - Bilbao
20:45 Auxerre - Ajax
20:45 Zaragoza - Fenerbahce
20:45 Feyenoord - Sporting
20:45 Newcastle SC - Heerenveen
21:00 Middlesbrough - GAK
21:00 Lille - Basel
21:00 Benfica - CSKA Moskva
21:30 Sevilla - Panathinaikos
21:30 Villarreal - Dynamo Kiev


Royal League

UEFA-Cuppen er nu ikke den eneste internationale klubturnering med guf på programmet torsdag; der er såmænd også vores egen inter-skandinaviske udgave, Royal League.

Vi er nået til sjette og sidste runde i det indledende puljespil. De 2 bedste fra hver gruppe går videre til mellemrunden, der går i gang i marts, og selv om halvdelen af de 6 pladser allerede er optaget, er der altså stadig en del der skal afgøres i aftenens kampe.

I gruppe 1 kæmper Rosenborg og Esbjerg om andenpladsen (Vålerengen har med maksimumpoint sat sig suverænt på førstepladsen). Mens Rosenborg skal til Djurgården, skal Esbjerg til Vålerengen - og vestjyderne håber naturligvis på, at det allerede kvalificerede hjemmehold vil fokusere på at få skibet de forhadte mestre fra Rosenborg ud af turneringen... Nordens normalt bedste klub har dog et forspring på 1 point og kan altså selv afgøre det med en sejr i Sverige.

I gruppe 2 er der ikke så meget at rafle om - ud over de penge, førstepladsen kaster af sig - eftersom IFK Göteborg og danske FCK allerede har sikret sig mellemrunde-billetterne. Så de 2 klubber kan spille en afslappet og forhåbentlig seværdig kamp i Parken - kl. 20. Brøndby spiller taberkamp i Tromsø.

I gruppe 3 er der kun én ting, der er sikker: OB - sidst med blot 4 point - går ikke videre. Men Halmstads der møder Brann i aften, kan med sine 7 point stadig nå op til Brann og Malmö - hver med 9 point.

Læs BetXperts royale analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/royal/

Torsdagens kampe:

FCK - Göteborg
Djurgården - Rosenborg
Halmstads - Brann
OB - Malmö
Tromsø - Brøndby
Vålerengen - Esbjerg