Efter en rædselsaften i UEFA Cuppen - vi fik et underskud på 3,43 enheder på vores 5 tip (een enhed satset per tip), og OBs kvalifikation til playoff kiksede - kaster vi os over fredagen. Og her er der lidt af hvert at vælge imellem.

Vi har vintersport, fodbold-VM for klubhold, snooker og Bundesliga-bold.

Se en oversigt over analyserne hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Nedbidte negle på Fyn

Under torsdagens UEFA Cup-kampe kunne OB-spillerne ikke gøre andet end at sidde foran TV-skærmene og bide negle. Det fynske hold HAVDE nemlig spillet alle sine 4 kampe i Gruppe D, mens de øvrige 4 hold stadig manglede en enkelt runde. OB havde stadig chancen for at gå i playoff som ét af de 3 bedst placerede hold, men det afhang af resultatet af Parma-Osasuna og Heerenveen-Lens.

Forud for disse kampe lå OB på fjerdepladsen, à point med Lens og Osasuna, men med en dårligere målscore. Hvis Osasuna tabte i Parma (nr 1), ville fynboerne overhale spanierne. Og skulle det mislykkes, var der stadig Heerenveen at hænge den fynske hat på. For hvis den hollandske klub kunne besejre Lens med 2 overskydende mål, ville OB ryge foran franskmændene (hollænderne måtte dog ikke vinde med 3, for så ville de smutte forbi både Lens og OB).

Men der var intet fynsk held denne aften. Osasuna vandt 3-0 over et umotiveret Parma-mandskab, der allerede var sikker på førstepladsen. Og Heerenveen vandt ganske vist over Lens, men kun med 1-0.

Og dermed forblev OB på fjerdepladsen. Efter en europæisk indsats, der til tider var virkelig flot, men i sidste ende altså utilstrækkelig. Ligesom FCK i Champions League.