På en temmelig trist aften hvor FCK var super-uheldig (meget speciel dommer!) med ikke at slutte sig til Brøndby i gruppespillet, lykkedes det heldigvis BetXperts eksperter at få solidt overskud på UEFA-analyserne.

Ud af 11 tip gik 7 hjem og skaffede en tilbagebetaling på 138% for torsdagens UEFA-kampe. I alt lyder BetXperts UEFA-tilbagebetaling på 127% (21 rigtige tip ud af 30), og dermed er vi godt rustet til gruppespillet, der går i gang d. 20. oktober.

FCK ramt af ond skæbne og uduelig dommer


I UEFA Cup-gruppespillet vil der desværre kun være een dansk deltager, nemlig Brøndby, der ganske vist tabte 2-1 i Zürich, men kvalificerede sig med en samlet score på 3-2. FC Midtjylland tabte igen med 3-1, denne gang på hjemmebane i SAS Arena, til de forsvarende UEFA Cup-mestre fra CSKA, og midtjyderne må nok erkende, at de simpelthen var oppe mod overmagten.

Det var FCK også, på papiret i hvert fald, mod tyske Hamburger SV. Men ikke desto mindre kæmpede københavnerne sig til flotte 1-1 i Hamburg - og i returkampen torsdag aften var Don Ø´s drenge så tætte på triumf som tænkes kan. I 84. minut fik HSV en mand vist ud, og da der på det tidspunkt stod 0-0, stod FCK med mere end det ene ben i gruppespillet. Stillingen skulle bare lige holdes de sidste minutter... Men nej. I tillægstiden fløjtede dommeren for straffespark i en situation, hvor Michael Silberbauer nærmest skulle have savet armen af for at undgå at røre bolden. Et meget tvivlsomt straffespark - og mon ikke der er blevet bandet godt og grundigt på Parkens tribuner og rundt omkring foran TV-skærmene over den engelske opmand der havde en mildt sagt besynderlig måde at dømme på... Tidligere i kampen fløjtede han også for straffe - også hér på en tvivlsom baggrund (her tog Jesper Christiansen sig dog af forsøget), og i den minimale tid mellem straffesparks-scoring og slutfløjt nåede han i øvrigt at smide både Peter Møller og Michael Silberbauer ud og levede dermed op til sit ry for at være rundhåndet med kortene...

UEFA Cuppens gruppespil


Den enlige danske deltager Brøndby kan få nogle interessante modstandere i sin pulje i UEFA Cuppens gruppespil. Efter torsdagens udskilning er der stadig en lang række klassehold tilbage, blandt andre Marseille, Monaco, Sampdoria, Roma, Middlesbrough, Bolton, Basel, Sevilla og AZ Alkmaar - for slet ikke at tale om CSKA Moskva og HSV, der som bekendt slog henholdsvis FCM og FCK ud...

Der trækkes lod om gruppe-inddelingen d. 4. oktober (vi skal beklage, at vi tidligere har skrevet, at gruppe-inddelingen VAR foretaget).

Første runde i gruppespillet afvikles d. 20. oktober.

Her er de 40 klubber, der skal inddeles i 8 grupper:

Levski Sofia
Hamburger SV
Slavia Prag
PAOK
Dinamo Bukarest
Grasshoppers
Røde Stjerne
Marseille
CSKA Sofia
CSKA Moskva
Sampdoria
Sevilla
FC Basel
Rapid Bukarest
Dnipro
Rennes
Guimarães
AZ Alkmaar
Stuttgart
Steaua Bukarest
Strasbourg
Lokomotiv Moskva
Palermo
Sporting
Middlesbrough
Petach-Tikva
Roma
Besiktas
Litex Lovech
Hereenveen
Hertha Berlin
Espanyol
Monaco
Viking Stavanger
Brøndby
Lens
Tromsø
Bolton
Shakthar Donetsk
Zenit St. Petersburg