Efter to intense CL-dage (hvor BetXpert fik en tilbagebetaling på 108% for 6 tip) er det blevet tid til en heftig omgang UEFA Cup.

Ikke færre end 40 UEFA-kampe er der på programmet denne torsdag. Blandt de 80 hold, der skal i ilden, er såmænd danske Brøndby, OB og Randers - der alle må betegnes som underhunde i deres opgør.

OB skal møde Hertha Berlin udebane kl. 17. Brøndby skal også til Tyskland - hvor Eintracht Frankfurt tager imod kl. 20:45. Samtidig får Randers FC en oplevelse af de større, når Fenerbahce tager imod i en heksekedel i Istanbul.

Eintracht Frankfurt er et navn der klinger smukt i Vestegns-ører. De to hold mødtes også i UEFA Cuppen i 1990, og dengang vandt BIF med hele 5-0 på hjemmebane over et ellers stærkt tysk hold, bl.a. på et pragtmål af gode, gamle Uche (det blev så til et 4-1-tab på udebane, men skidt med det). Men der er løbet meget vand i åen i de forløbne 16 år. Frankfurt er nu et temmelig middelmådigt Bundesliga-hold, og Brøndby har som bekendt store skadesproblemer, især i offensiven.

Tjek ind på BetXperts UEFA Cup-side, hvor vi har udlagt en lang række analyser og tip: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/