I denne uge – onsdag og torsdag – afvikles endnu en runde i UEFA Cuppens gruppespil. Og begge danske repræsentanter, FCK og AaB, har stadig mulighed for at kvalificere sig til playoff.

FCK spiller onsdag aften mod det spanske storhold Atlético Madrid, og her vil en sejr sikre kvalifikationen. Heldigvis for de efterhånden noget slidte københavnere, har de to kort at spille ud (for lad os erkende det: spanierne kan vise sig at være en stor mundfuld). I sidste spillerunde, d. 20. december, møder FCK Aberdeen i Skotland. Pt har den danske klub 3 point for 2 kampe og indtager en tredjeplads i puljen – 1 point foran Lokomotiv som man på flot vis slog med 1-0 i Moskva.

Se eksperttip til FCK-Atlético Madrid (Torben N. Sørensen) og diverse andre UEFA Cup-kampe via oversigten på forsiden, eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Hold også øje med Brugertip-sektionen: http://www.betxpert.com/members/

AaB med ryggen mod muren

Torsdag er det AaBs tur til at komme i ilden, når holdet tager imod Michael Laudrups spanske klub Getafe. Og da Hamréns drenge står med blot eet point for to kampe – 1-1 hjemme mod Anderlecht og 3-2-nederlag i London til Tottenham (efter at have ført med 2-0!) – er der ingen vej udenom: AaB skal vinde. Mod Getafe, og eventuelt også i sidste runde, på udebane mod israelske Hapoel Tel-Aviv.

Ikke de bedste betingelser. Men AaB ser ud til at have lært noget af Tottenham hvad angår det der med ikke at give op selv om det ser håbløst ud: I weekenden vandt nordjyderne 5-3 over Lyngby, efter at have været bagud med 0-3...