Kan et tysk andendivisionshold vinde over et græsk tophold - i Grækenland...? Tjah, måske, hvis der er tale om et opgør i UEFA-cuppens gruppespil, hvor grækerne står uden chancer for at gå videre, mens tyskerne med en sejr går i playoff.

Dagen byder på i alt 8 UEFA-kampe - med kick-off kl. 20.45 - og ud over AEK Athen-Aachen er der også en del andre interessante opgør.

Glasgow Rangers tager imod Auxerre i en kamp, som for franskmændenes vedkommende gælder videre UEFA-overlevelse - og ét point er muligvis ikke nok.

I nabobyen Edinburgh skal Hearts prøve at kanøfle ungarske Ferencvaros i et opgør, hvor begge hold i høj grad har noget at vinde - og tabe.

De hjemmestærke østrigere fra Graz spiller imod de flyvende, men allerede playoff-sikre hollændere (inklusiv danske Kenneth Perez) fra Alkmaar.

Stuttgart, som overraskende nok endnu ikke har sikret sig billetterne til playoff, spiller hjemme mod Dinamo Zagreb. Og at dømme efter den akutte form - Stuttgart fik 2-2 hos Bayern München i weekenden - venter der kroaterne en varm velkomst på Gottlieb-Daimler-Stadion.

Lille og Sevilla spiller om førstepladsen i gruppe H. Det foregår på førstnævntes hjemmebane, hvor Lille er ubesejret i denne sæson.

Heerenveen tager imod Beveren i et hollandsk-belgisk naboopgør, hvor udeholdet intet har at spille for, hvorimod de hollandske værter muligvis kan nå playoff; det kræver dog under alle omstændigheder en sejr i aften.

Endelig drager græske Aigaleo til Spanien for at møde Villarreal. Ingen af klubberne har det store at spille for, eftersom hjemmeholdet allerede er kvalificeret, mens grækerne er ude.

Læs BetXperts UEFA-analyser hér:
http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Og husk, at torsdag også byder på 8 UEFA-kampe, der runder gruppespillet og det Herrens (UEFAs) år 2004 af, før playoff går løs i februar næste år.