UEFA Cuppen har nået den overskuelige fase. Der er 16 hold tilbage, Spanien har 3 repræsentanter, England og Frankrig hver 2, og ellers er der lidt af hvert, fra Portugal til Ukraine.

I Frankrig begræder man den ironiske skæbne der har maget det sådan, at de 2 overlevende hold, Lille og Auxerre, netop skal møde hinanden hér i ottendedelsfinalen. På den anden side; dermed er Frankrig sikker på at få et hold med blandt de sidste 8...

Der er skam også andre spændende opgør på programmet. Kan Olympiakos mon fx, for guderne véd hvilken gang, vinde 1-0 hjemme - denne gang mod engelske Newcastle? Kan spanske Sevilla rundbarbere den italienske Parma-skinke? Kan Austria Wien til gengæld løbe om hjørner med endnu en spansk tyr, sidst var det Bilbao, nu står Zaragoza for tur...?

BetXperts UEFA-team har som sædvanligt været på dupperne og leveret en række analyser. Læs dem hér: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Og husk, at man er meget velkommen til at kommentere analyserne, komme med (konstruktiv) ris/ros eller supplere med oplysninger.

Program over torsdagens i alt 8 opgør:

17.00 Partizan Beograd - CSKA Moskva
18.00 Shakhtar - AZ Alkmaar
18.00 Olympiakos - Newcastle
19.00 Steaua - Villarreal
19.30 Austria Wien - Zaragoza
20.30 Lille - Auxerre
21.10 Middlesbrough - Sporting Lissabon
21.30 Sevilla - Parma