Efter nogle spændende CL-dage hvor BetXpert fik overskud (men ikke ret stort), kaster vi os over UEFA Cuppen der ligesom storebror er nået til kvartfinalerne. Det er der kommet nogle interessante fiduser ud af.

I Leverkusen-Osasuna ligner det en hjemmesejr til de stærke tyskere mod et spansk hold der mangler nogle spillere. Samme scenario i Sevilla-Tottenham hvor det dog er spanierne der er på hjemmebane og møder en mandefaldsramt modstander.

I mødet mellem AZ Alkmaar og Werder Bremen, to af Europas offensivt stærkeste hold, kunne man umiddelbart forvente mange mål. Og det er da bestemt også muligt, men i den konkrete situation ligner et sats på en målfattig kamp faktisk den bedste idé.

Læs hvorfor inde på vores UEFA Cup-side: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Efter 68 tip (hvoraf 36 er gået hjem) har vores UEFA-team en tilbagebetaling på 108%.

Kampliste
Torsdag kl. 19
Leverkusen - Osasuna
Kl. 20:45
AZ Alkmaar - Werder Bremen
Espanyol - Benfica
Sevilla - Tottenham

Returkampe d. 12. april.

Danske Påske-bold

Det er som bekendt Skærtorsdag, og så spilles der traditionelt fodbold i de danske fodboldrækker. Se en oversigt over analyserne på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Champions League

Tirsdag fik vi et lille CL-underskud, da Liverpool ganske vist vandt 3-0 ude over PSV (vi havde spillet asian 0:0 - dvs med indsats tilbage ved uafgjort og dermed et mindre odds), men Milan formåede ikke, trods overvægt i spil og chancer, at slå Bayern München (2-2).

Onsdag tog vi dog revanche. Ganske vist fik Chelsea kun 1-1 hjemme mod Valencia, hvilket var en bet for vores tip - men til gengæld gik over 2,5 mål-spillet hjem i Roma-Manchester United. I en kamp med en engelsk udvisning (ufatteligt tåbeligt af Paul Scholes) og diverse målchancer til især hjemmeholdet, vandt romerne 2-1.

I alt fik vi et overskud på 104,25% for denne uges CL-tip. Husk at der er kvartfinale-returopgør allerede i næste uge.

Hold derfor øje med denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/

Kampliste
Tirsdag d. 10. april, kl. 20:45
Manchester United-Roma
Valencia-Chelsea

Onsdag d. 11. april, kl. 20:45
Bayern München-Milan
Liverpool-PSV