Så er der UEFA-dag - igen... For anden uge i træk kan vi tilbyde analyser af UEFA-cup-kampe både onsdag og torsdag. Det drejer sig om næstsidste spillerunde i gruppespillet (sidste runde spilles d. 16./17. december).

I dag spilles 8 kampe, og BetXpert regner med at kunne levere analyser af, om ikke alle, så de fleste af opgørene. I skrivende stund ligger 4 analyser til skue, blandt andet af Sporting Lissabon. Portugiserne møder hjemme franske Sochaux, som har røde kinder efter sidste uges 0-4-nederlag hjemme til Newcastle.

Læs BetXperts UEFA-analyser hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

UEFA fylder en del, men vi har skam ikke kun fodboldanalyser onsdag. Vi kan også præsentere sportsgrene med mindre kugler.

Kenneth Bech har analyser af 2 kampe fra dansk herre-håndbold, bl.a. anbefaler han spil på GOG på udebane mod skadessvækkede Skjern:

http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Og senere på aftenen har golfekspert Kristian Mølholm solide valuebets fra Australian PGA Championship. Ét af de to tip er et spil imod Den Store Hvide Haj, Greg Norman, som ifølge Kristian efterhånden er blevet noget tandløs:

http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Og glem så ikke den nye feature: Til alle analyser er der nu mulighed for at bidrage til indholdet og knytte kommentarer til det, eksperten har skrevet. Analyse-kommentarerne kan tilgås i bunden af hver eneste kampanalyse på BetXpert.