BetXperts travteam har virkelig styr på krikkerne for tiden. I denne uge har d´herrer Asger, Alex og Nicolai lassoet alt, hvad de har sigtet efter, og de har nu 8 korrekte tip i træk!

Og faktisk var det i går meget tæt på at blive til 9 i træk, da Jalla Jalla - ganske som forudset af Asger Hansen - sikkert vandt løb 6 på Charlottenlund; desværre var den ene af de to modstandere i Centrebets væddemål blevet trukket kort før start, hvorfor oddset blev sat til 1,0.

Tip nr 8 var i øvrigt kommet i det gode hus i løb 3, hvor Nicolai Kristensen hjemførte odds 1,55 i sit gule stjerne-spil på Half Crown mod Hexia og Hypnotized.

Hvornår slutter festen - hvornår falder BetXperts travteam af hesten? Før eller siden vil sejrsstimen naturligvis få en ende, men det betyder jo ikke, at det ikke kan betale sig at spille hestehviskernes staldtip. I sidste ende skal der nok være et overskud.

Og i øvrigt er der en del der tyder på, at sejrsstimen fortsætter lidt endnu. Til lørdagens travløb på svenske Årjäng har Nicolai nemlig fundet en fin fidus i det "Stora Sprinterlopp" i løb 9 (spilstop kl. 16). Læs hans analyse: http://www.betxpert.com/ekspert/trav/#48937

Og husk så, at det sagtens kan svare sig at skrive sig på Travteamets mailingliste - så du får et praj, når der er nye tip. Oddsene har det nemlig med at falde, så det er med at være hurtigt ude... Tryk på "Min profil" i øverste menu (2. punkt fra venstre), log in og klik så på "Rediger profil". Nu kan du bl.a. til- og fravælge blandt de såkaldte ekspertmail - og så er det bare at finde frem til det der hedder Dantoto h2h og tilføje det.