Le Championnat sluttede 2004 i godt lune, og de franske eksperter havde held med at kurtisere kurtisanen. Men hvordan vil det gå i det nye år? Efter en velfortjent juleferie er glædespigen igen klar til at lokke naive mandfolk indenfor i lastens hule og tænde for de røde lygter.

Årets første runde skydes i gang i aften kl. 21, når solide Lille tager imod galehuset fra Marseille. Rundens øvrige opgør spilles onsdag, og allerede 3 dage senere tager klubberne fat påny. Det bliver en travl januar.

Følg med på BetXperts franske side, hvor Jacob Severin og Jens Bøye efter bedste evne vil forsøge at holde styr på den lunefulde dame:
http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/

Semifinale i engelsk ligacup

På den anden side af kanalen er der også noget for den stive overlæbe. I denne uge spilles nemlig semifinalerne i den engelske ligacup. Onsdag gigantopgøret mellem Chelsea og Manchester United, i dag mødet mellem Liverpool og andendivisionsholdet fra Watford.

Ved udgangen af spillertunnelen, dvs når man løber ind på græsset, står der på en plakette: "This is Anfield Road". Bare så man ikke tror, man befinder sig på Maine Road eller Goodison Park? Nå, lad nu logikken ligge. Plaketten er der selvfølgelig for at intimidere modstanderne - ved så at sige at vælte hele Liverpools pokaltunge historie over på de nervøst rystende skuldre. Kan Watford klare mosten i aften? Læs Steen Jessens analyse af kampen:
http://www.betxpert.com/ekspert/engcup/#44271