Travekspert Asger Hansen havde en storartet søndag eftermiddag på Charlottenlund Travbane. Ud af de tre tip gik stor-luringen til odds 4,25 og mellemvægteren til odds 2,6 begge hjem - mens favoritten til 1,55 kiksede som den eneste. Og dermed blev en indsats på 900 kr. til 2.055 - en tilbagebetaling på 228%.

Asger lagde ud med et brag, da det i femte løb blev til sejr for Kelly Greens foran Hanoi og Hannibal H J - til odds 4,25... Som forventet i analysen gik Kelly i spids fra start og lod sig ikke indhente. En fantastisk start på tip-dagen - en start som da også blev fulgt af et antiklimaks.

I løb 7 skulle Dan H slå Giant Flamingo og Ciccolo Brunvang til odds 1,55, men blev desværre presset til galop af en anden hest allerede i første sving. Det ødelagde dét tip.

Depressionen varede dog ikke længe for Asger Hansen, for allerede i næste løb kom odds 2,6 i det gode hus, da Geyser krydsede stregen foran både Nikotin og Jexico des Vignes. Ganske som Asger havde forudset i sin analyse, tog Geyser spidsen og var aldrig truet af de to modstandere, hvoraf Jexico des Vignes galopperede, mens Nikotin simpelthen ikke kunne stå distancen - igen præcist som analyse-drejebogen havde forudsagt. Løbet blev vundet af Drisco Accenta, der angreb og henviste Geyser til andenpladsen, men det var uden betydning for væddemålet.

Hold øje med vores dygtige traveksperter på følgende side, hvor man også kan skrive sig på en mailingliste og dermed få et praj, når nye tip lægges ud. En god idé, eftersom odds har det med at falde, når vores eksperter har spottet en fidus...: http://www.betxpert.com/ekspert/trav/