Efter tirsdagens massespurt-afgørelse (Kittel snuppede sin anden etapesejr) gælder det 11. etape - en enkeltstart med verdensmester Tony Martin som storfavorit...

10. etape endte med den ventede massespurt, men storfavoritten Cavendish måtte tage til takke med tredjepladsen - efter Kittel (der dermed vandt sin anden etapesejr) og Greipel - og Sagan som nr 4. Onsdag gælder det 11. etape, Tourens første enkeltstart - og her er favoritterne nogle helt andre.

Den første af to enkeltstarter køres i flotte omgivelser langs den engelske kanal med mål på tidevandsøen Mont-Saint-Michel. Flotte omgivelser til en enkeltstart, hvor der med garanti vil blive produceret rigtig flotte tv-billeder. 

"Tony Martin may have crashed on day one but he admitted that his wounds are healing... and that his confidence is high. This appraisal of form by the time trial world champion adds up to one conclusion: everyone else is likely to be racing for second place..."

Fra letour.fr


Selve ruten er relativt flad med enkelte op- og nedkørsler (se rute-profilen i BetXperts Tour-guide). Af en Tour de France-enkeltstart at være er den ret kort. Den korte rute på 33 km giver enkeltstartsspecialisterne en fordel, da det ikke i så høj grad handler om udholdenhed, men mere om at få skudt nogle watt af.

Den sidste del af ruten bliver kørt langs bugten til Mont-Saint-Michel, hvilket meget vel kan give anledning til hårde vindforhold, hvilket ligeledes er en fordel for enkeltstartsspecialisterne, der mestrer at sidde i en aerodynamisk stilling på cyklen.

Verdens bedste enkeltstartsrytter hedder Tony Martin, og han er storfavorit til at tage etapesejren. Næstfavorit er manden med den gule trøje (og den formodede Tour-vinder), Chris Froome - fulgt af en række andre enkeltstartsspecialister.

Vinder-odds hentet hos Unibet

Odds
Martin 1,45
Froome 5,5
Kwiatkowski 14
Castroviejo 22
Meyer 22