BetXperts cykeleksperter har forfattet en stor guide til årets Tour: Gennemgang af etaperne samt favoritter og outsidere (og odds) til de fire trøjer...

Da jeg var knægt blev den bedste del af sommeren tilbragt foran TV-skærmen hvor stjerner og vandbærere asede op ad høje bjerge i Frankrig. Når Hineault, Fignon og Lemond - og siden Indurain og Riis - holdt hviledag var det mine kammerater og mig der besteg jernhestene og kørte om kap til Djurs Sommerland.

Cirka 25 år efter lever fascinationen stadig. Også selv om dopingspøgelset - der sandelig også huserede dengang (selv på Djurs Sommerland-touren: dåsebajere) - har skabt masser af ravage i den mellemliggende tid. Uanset hvad der sker, forbliver Tour de France en fantastisk begivenhed der skal ses - og tippes på.

Og derfor har BetXperts cykeleksperter, Jesper Sørensen og Jacob Nordestgaard, forfattet en stor guide til årets Tour der køres 30. juni - 22. juli. Guiden byder på analyser af de største favoritter til løbets 4 trøjer, odds-oversigt samt etapeprofiler og -analyser til alle etaper i årets franske rundtur.


God fornøjelse - og god Tour!

BetXperts Tour De France Guide 2012

BetXperts Tour-tips