Med CL-kvartfinalerne veloverstået (især for England der har hele tre hold med i semifinalerne!), kaster vi os på en dag der også byder på dansk pokalfodbold, over UEFA Cuppen.

Også her skal kvartfinalerne finde deres afslutning, efter indledende kampe i sidste uge. Vi har naturligvis analyser og tip, serveret af vores stærke UEFA Cup-team der har en sæson-tilbagebetaling på 113% og i sidste uge ramte 4 ud af 5 tip:

http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Kampliste

Kl. 20:45
Tottenham-Sevilla
Osasuna-Leverkusen
Benfica-Espanyol
Werder Bremen-AZ Alkmaar

Dansk pokal og irsk bold

Denne torsdag byder også på fodbold, dels fra den danske pokalturnering, dels fra den bedste irske række.

Se en oversigt over alle vores analyser på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Champions League

Efter nogle spændende dage tirsdag og onsdag med kvartfinalereturkampe, har man fundet de fire semifinalister.

Liverpool havde vundet med 3-0 ude over PSV og havde heller ingen problemer med at affærdige hollænderne på Anfield Road. 1-0 blev det i en halvkedelig forestilling - hvor hjemmeholdet dog tillod sig at brænde 3-4 kæmpestore chancer.

I semifinalen møder Agger og co. såmænd landsmændene fra Chelsea der havde en del besvær med Valencia, men klarede sig videre via 1-1 hjemme og en 2-1-sejr i Spanien.

Manchester United så ikke alt for godt ud i Rom hvor englænderne tabte med 2-1. Men på hjemmebane gik Ronaldo og co. amok og bankede romerne med hele 7-1. Og det trods et svækket forsvar, og selv om Scholes manglede på midtbanen. En fremragende indsats - selv om det skal med at man havde en aften hvor stort set alt gik ind.

I semifinalen må United formodes at få lidt hårdere modstand i Romas italienske landsmænd fra AC Milan. Maldini og co. var Bayern Münchens overmænd i kvartfinalen. I den første kamp fik tyskerne heldigt 2-2, men i den anden kamp var de uden Schweinsteiger, og meget af gejsten røg også da Milan scorede to mål inden for fire minutter i første halvleg.

Semifinaler
Manchester United-Milan
Chelsea-Liverpool

Semifinalerne afvikles med indledende kampe d. 24./25. april og returopgør ugen efter.